-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank, osana kansainvälistä Multitude fintech finanssiryhmää, tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita, jotka täyttävät nykykuluttajien monipuoliset tarpeet. Vuonna 2021 markkinoille tullut SweepBank on kasvattanut nopeasti suosiotaan yli 50 000 sovellusasiakkaan keskuudessa, tarjoamalla muun muassa korkoa tuottavia käyttö- ja säästötilejä sekä innovatiivista Mastercard luotto- ja pankkikorttia. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

SweepBankin sitoutuminen vastuulliseen ja asiakaslähtöiseen palveluun

SweepBankin toiminnan perustana on ehdoton sitoutuminen vastuullisuuteen ja asiakaslähtöisyyteen. Kaikki palvelut noudattavat tiukasti nykyistä lainsäädäntöä ja kuluttajaviranomaisten ohjeistuksia, mikä takaa palveluiden luotettavuuden ja turvallisuuden. Vastuullisen luotonannon periaatteet ovat keskiössä kaikessa lainanannossa, turvaten asiakkaiden taloudellisen kestävyyden.

Monipuolinen ja kustannustehokas luottokortti-palvelupaketti

SweepBankin luottokorttipalvelu tarjoaa käyttäjilleen useita merkittäviä etuja, kuten:

  • Virtuaalinen Mastercard luottokortti: tarjoaa jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, nopean hakuprosessin ja välittömän luottopäätöksen.
  • Joustava luottoraja 1 000 – 8 000 €: antaa vapauden ja joustavuuden rahoituspäätöksiin.
  • Ei ylimääräisiä kuluja: ei avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja.
  • Apple Pay ja Google Pay tuki: mahdollistaa helpon ja turvallisen maksamisen.

Lisäksi SweepBank tarjoaa muita pankkipalveluita ilman lisäkuluja, kuten käyttötilin erinomaisella 1% vuosikorolla ja säästötilin 1,4% vuosikorolla.

Vaivaton hakuprosessi ja nopea käyttöönotto

SweepBankin luottokortin hakuprosessi on suunniteltu olemaan nopea ja helppo. Asiakkaat voivat täyttää hakemuksen verkossa ja saada luottopäätöksen heti. Palvelut ovat käytettävissä heti sovelluksen lataamisen jälkeen.

Hakeminen edellyttää 20 vuoden ikää, vähintään 1600 euron bruttokuukausituloja, puhtaita luottotietoja ja vakituista asumista Suomessa.

Selkeät ehdot ja läpinäkyvät luottokustannukset

SweepBank tarjoaa läpinäkyvät ehdot luottokortilleen. Esimerkiksi 1500 euron luotossa nimelliskorko on 19,9% ja todellinen vuosikorko 21,82%. Kokonaiskustannukset 12 kuukauden maksuajalla ovat 1 666,56€.

Miksi SweepBank on oikea valinta?

SweepBankin tarjoama luottokorttipalvelu erottuu markkinoilla monipuolisuudellaan ja läpinäkyvillä hinnoittelumalleillaan. Asiakaskeskeinen palvelu yhdistettynä moderniin teknologiaan tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon jokapäiväiseen raha-asioiden hallintaan.

SweepBankin palvelut on suunniteltu tukemaan asiakkaiden taloudellista hyvinvointia, tarjoten käteviä ja helppokäyttöisiä ratkaisuja rahankäyttöön ja säästämiseen.

Yhteenveto

SweepBank tarjoaa kattavan luottokorttipalvelun, yhdistäen modernit pankkipalvelut ja luottokortin edut ilman piilotettuja kuluja. Sen vastuullinen ja asiakaskeskeinen toimintatapa sekä nopea ja helppo palveluiden käyttöönotto tekevät siitä loistavan valinnan kaikille rahoituspalveluja etsiville.