Tähtiartistisemifinaali järjestetään 7.12. – 8.12. Kylpylähotelli Päiväkummussa Karjalohjalla. Laulukilpailu on kaikille avoin 18 vuotta täyttäneille. Kyseessä on suomalaisen iskelmä- ja tanssimusiikin laulukilpailu. Tähtiartisti 2018 laulukilpailussa on kuusi sarjaa: Kuningas ja Kuningatar-sarja (18 – 45v), Ruhtinas ja -Ruhtinatar (46 – 59 v) ja Kreivi ja -Kreivitär (60 – …). Semifinali kokoaa laulajia ympäri Etelä-Suomea.

Perjantaina 7.12. Päiväkummun ravintolasalissa on karaokekarnevaalit, joissa karaoken ystävät voivat esiintyä ravintolayleisölle. Karnevaaleissa esiintyy myös Jonesmanband. Illan aikana järjestetään myös erityyppisiä kilpailuja, joihin kaikki tanssilattialle tulleet osallistuvat ja palkinnot jaetaan heti kunkin pikku kilpailun jälkeen.

Lauantaina ravintolasalissa pidetään Tähtiartisti 2018 semifinaali. Semifinalistit esiintyvät nelimiehisen Yötaivas orkesterin säestämänä. Ilta alkaa kell 19.45 ja luvassa on hieno tanssi-ilta semifinalistien esittäessä tanssiyleisölle kilpailukappaleensa Yötaivas-orkesteri säestäessä heitä. Koska kilpailu on suomalaisen iskelmä- ja tanssimusiikin kilpailu ja kappaleet esitetään tanssi-ilta periaatteella 2-valssia 2-humppaa tyyliin, on tanssiporukoillekin luvassa mielenkiintoinen tanssin ja laulun täyteinen ilta.

Päiväkummun semifinaalissa tuomaristossa on mm. Jouni Lakaniemi JonesManBandista. Lauantain semifinaalin juontavat nettijuontajat Saija Hirvaskari ja Jouni Lakaniemi. Valtakunnallisen Tähtiartisti-laulukilpailun koko Suomen finaaliviikonloppu pidetään Vesileppiksessä (Leppävirta) 8.2. – 9.2.2019

Päiväkummun semifinaalista tulee erittäin kovatasoinen. Hyvin todennäköistä on, että kuulemme jo semifinaalissa joitakin tulevia kuninkaallisia, mutta keitä he ovat
se ratkeaa tietysti vasta finaalissa. Toivotamme kaikki tervetulleiksi semifinaaliviikonloppuun, toivottavat kilpailun järjestäjät Keijo Hurtig ja Tarja Hirvaskari.

Semifinalistien lauluvideoiden leikkeet tulevat nettiin osoitteeseen www.tahtiartisti.fi ja ovat sieltä nähtävissä viikon ajan.