Tanhuhovin kirpputori sai helmikuussa uuden isännän, kun Ajith ja Chanuka Wewala alkoivat toimia kirpputoripuolen vetäjinä

Tanhuhovin kirpputori sai helmikuussa uuden isännän, kun Ajith ja Chanuka Wewala alkoivat toimia kirpputoripuolen vetäjinä. Isä ja poika pari ovat järjestäneet kirpputoria vähitellen uuteen uskoon ja muutakin muutoksia on jo tapahtunut.

Tietyöt tekivät omat ongelmansa ja ajoreitti muuttui niin paljon, että monet vanhat asiakkaat eivät ole tahtoneet oikein löytää tänne ja monien navigaattoreiden kartta ei vielä löydä kirpputorin nykyistä osoitetta. Tanhuhovi ja sen kirpputori eivät kuitenkaan ole siirtyneet minnekään, ainoastaan kadut Tanhuhovin ympärillä, kertoo isä Ajith.

Olemme tänä keväänä olleet aktiivisia myös sosiaalisessa mediassa kertomassa mitä meillä tapahtuu, kertoo nuorempi Wewala eli Chanuka, jonka vastuulla sosiaalisen median näkyvyys on.

Wewalat kertovat, että asiakkaat ovat vähitellen taas löytäneet Tanhuhovin uudelleen ja sunnuntaisille toreille on löytynyt niin myyjiä kuin ostajia.

Silloin kuin ei myyjiä ollut niin asiakkaat pahoittelivat, kun ei ole ostettavaa, ja samalla vähäiset myyjät sanoivat, ettei ole ostajia, mutta onneksi vähitellen on sunnuntai päiville tullut muutosta ja ihmiset ovat löytäneet meidät uudestaan.

Tanhuhovin kirpputori on nykyään Seylon Kirppis ja Ajith on ehtinyt olla täällä Suomessa töissä jo yli kuusi vuotta ennen tuloa Lohjalle.

Pyrimme poistamaan rikkinäiset tuotteet myyntihyllyiltä ja siivoamme ja järjestelemme pöytiä säännöllisesti. Jos jonkin pöydän tuotteet eivät mene kaupaksi, pyydämme asiakasta tulemaan vaihtamaan tuotteet. Meille voi tuoda tuotteita myyntiin joko viikoksi tai kuukaudeksi, mutta provisiomyyntiä meillä ei ole, kertoo Ajith.

Meillä käy paljon erilaisia keräilijöitä ja suomalainen design liikkuu aina. Paljon menee myös hyväkuntoisia lasten leluja ja vaatteita, mutta meillä on tavaraa aivan laidasta laitaan, myös armeijatuotteita.

Myyjät vaihtuvat tasaisesti eli myös tuotteet vaihtuvat hyvin, joten kannattaa tulla käymään aina silloin tällöin, jos tykkää tehdä löytöjä.

Ajith kertoo myös, kuinka Seylon kirppikselle tulee myyjiä aina Helsingistä saakka, koska myyntipaikan hinta on vain 20 euroa viikossa, ja sillä saa rekin ja pöydän, eikä mistään Helsingistä saa myyntipaikkaa näin edullisesti.

Kirpputori avoinna joka päivä

Wewaloiden tullessa kirpputorin pitäjiksi, aloitettiin myös kirppurotin pitäminen joka päivä, mikä tarkoittaa sitä, että kirppis on arkisin auki klo 10-17 ja viikonloppuna molempina päivinä klo 10-16.

Meillä on itsellämme ollut tässä vuosien varrella kirpputoripöytiä niin Karjaalla, Nummelassa kuin Lohjallakin, joten meillä oli tietoa jo ennen helmikuuta. Haluamme kiittää saamastamme tuesta myös Tanhuhovin omistajaa Kjell Ahlforsia sekä muutamaa vakiomyyjää, sillä loppujen lopuksi tässäkin on kyse yhteistyöstä ja yhdessä tekemisestä.

Pienet ja ehjät tavarat menevät hyvin kaupaksi, emmekä otakaan tänne oikeastaan mitään isompaa. Vaatteita, käyttötavaroita, keräilyesineitä, sellaisia tuotteita, jotka hyvin mahtuvat kirppispöydälle. Kirppispöydän ja rekin voi varata kuukaudeksi 70 eurolla.

Tapahtumia joka viikko

Seylon kirppis on ottanut tavaksi, että joka sunnuntai on ulkokirppis mahdollisuus. Nytkin sunnuntaina on Tanhuhovilla Elomarkkinat, jolloin oman paikan saa kymmenellä eurolla.

Tervetuloa myymään ja ostoksille tekemään löytöjä, toivottavat Ajith ja Chanuka.