Nyt kukkamekot kaapista ja suunta ihanaan oikeaan vanhan ajan konserttiin torstaina 8.3. klo 19 alkaen Laurentius-saliin, Lohjalle. Konsertissa Mari Palo ja Juha Hostikka taikovat pakkasille selvät sävelet! Tunnelmaa tuovat mm. Hostikan tulkitsemana Olavi Virran Hopeinen kuu ja Mari Palon tulkinta Laila Kinnusen iki-ihanasta Lazzarellasta. Upeiden solistien takana säihkyy Lohjan kaupunginorkesterin vaskiseitsikko Martina Simolan johdolla. Liput ennakkoon edullisemmin osoitteesta https://www.netticket.fi/vanhan-ajan-viihdetta ja myydään myös tuntia ennen konserttia ovelta.

Juha Hostikka

VANHAN AJAN VIIHDETTÄ
to 8.3.2018 klo 19 Laurentius-sali
Lohjan kaupunginorkesterin vaskiseitsikko
Martina Simolan johdolla
Juha Hostikka ja Mari Palo, laulu
Liput: netticket.fi, tuntia ennen ovelta

Lohjan kaupunginorkesterin esittämä ohjelmisto on monipuolinen. Kausittain ohjelma sisältää kamari-, viihde-, kirkko- ja lasten – sekä nuortenmusiikkia. Sinfoniat ja suuret vokaaliteokset kuuluvat myös olennaisesti orkesterin ohjelmistoon.

Lohjan kaupunginorkesteri on vuosittain yhteistyössä suomalaisten kuorojen ja huippusolistien kanssa. Orkesterin voimavara on sen nuorekas, innostunut ja laaja soittajisto, josta voidaan luontevasti muodostaa kamariorkesteri, jousi- ja puhallinkvintetit, viihde- tai suuri sinfoniaorkesteri. Lohjan kaupunginorkesterin taiteellinenjohtaja on Esa Heikkilä.