Telian Lidl-lahjakorttikampanja on käynnistynyt ja on voimassa tämän viikon. Kampanjan kesto: 23.-29.10. 2023

50€ Lidl-lahjakortti seuraavien liittymien ostajille: Rajaton 200M 29,99 €/kk, Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk ja Rajaton 5G 450M 32,99 €/kk.

Pelaaminen kotikoneella tai mobiilisti ja Telia – onnistuu – lue lisää digipelaamisesta GamingCornerista.

Telia ja Telian palvelut

Telian yhteysliittymät tarjoavat monipuolisuutta

Telia on yksi johtavista teleoperaattoreista Suomessa, ja sen tarjoamat liittymät ovat tunnettuja niiden monipuolisuudesta ja kilpailukykyisistä hinnoista. Telian liittymätarjonnassa on huomioitu erilaiset käyttäjäprofiilit, tarjoten vaihtoehtoja niin satunnaiselle puheluiden soittajalle kuin aktiiviselle netin käyttäjällekin.

Yhtiön liittymät tarjoavat rajattoman netin käytön sekä mahdollisuuden valita puheluiden ja viestien määrä itselleen sopivaksi. Tässä artikkelissa käydään läpi, miksi Telian liittymät voivat tarjota parasta vastinetta rahalle.

Edullisuus ja joustavuus

Telia-liittymien hinnoittelumalli on suunniteltu joustavaksi ja kuluttajaystävälliseksi. Asiakas voi itse valita, haluaako hän rajattomat puhelut ja viestit vai maksaa niistä käytön mukaan. Lisäksi puhelut ja viestit Suomesta Pohjolan ja Baltian maihin kuuluvat paketin hintaan, mikä on harvinaista alalla.

Tämä joustavuus mahdollistaa sen, että kuluttajat voivat räätälöidä liittymänsä omien tarpeidensa mukaisesti, saaden siten parhaan mahdollisen vastineen rahalleen.

Laaja verkon kattavuus

Telia ei ole keskittynyt vain Suomen markkinoille, vaan yhtiöllä on laaja, oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Tämä tarkoittaa, että liittymällä on erinomainen kuuluvuus näissä maissa.

Suomessa yhtiön 4G-verkko kattaa 99,9 % väestöstä, ja verkkoa päivitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Tämä takaa luotettavan ja nopean yhteyden lähes kaikkialla.

Rajaton ja nopea 4G-internet

Yksi Telian liittymien suurimmista eduista on rajaton ja nopea 4G-internet ilman datakattoa. Tämä on erityisen tärkeää nykypäivänä, kun netin käyttö on monille osa arkipäivää.

Rajaton netin käyttö ei rajoitu vain Suomeen, vaan Rajaton-liittymällä voit surffata myös Pohjolassa ja Baltiassa ilman rajoituksia. Tämä lisää liittymän käyttöarvoa erityisesti niille, jotka matkustavat paljon näissä maissa.

5G-verkko laajenee

Telia on investoinut voimakkaasti myös 5G-teknologiaan. Keväällä 2022 yrityksen 5G-verkko oli saatavilla jo 160 kaupungissa Suomessa, ja verkko laajenee jatkuvasti.

5G mahdollistaa entistä nopeammat ja luotettavammat yhteydet, ja se on saatavilla myös ulkomailla yli 40 eri maassa. Tämä tekee liittymästä houkuttelevan vaihtoehdon teknologian eturintamassa kulkeville käyttäjille.

EU-käyttö sisältyy hintaan

Monet operaattorit veloittavat ylimääräisiä maksuja datan käytöstä EU:n ulkopuolella, mutta Telia-liittymissä tämä ei ole ongelma. EU-käyttö sisältyy kaikkiin liittymiin, eli voit käyttää liittymääsi EU- ja ETA-maissa ilman lisämaksuja.

Tämä lisää liittymän arvoa erityisesti niille, jotka matkustavat paljon Euroopassa, ja poistaa huolen yllätyslaskuista.

Yhteenveto: Miksi Telia-liittymät tarjoavat parasta vastinetta rahalle

  • Edullisuus ja joustava hinnoittelu
  • Laaja verkon kattavuus Pohjolassa ja Baltiassa
  • Rajaton 4G-internet ilman datakattoa
  • 5G-verkon nopea laajeneminen
  • EU-käyttö sisältyy liittymän hintaan

Lidl löytyy Lohjalta Tynninharjulta.

Lidl Suomessa

Lidl on saksalainen päivittäistavarakauppa, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2002 lähtien. Yritys on tunnettu edullisista hintatasoistaan ja laajasta tuotevalikoimastaan, joka sisältää sekä kansainvälisiä että kotimaisia tuotteita. Lidl on myös ollut edelläkävijä monien erilaisten ruokatuotteiden, kuten vegaanisten ja gluteenittomien, tarjoamisessa suomalaisille kuluttajille.

Lidl on osa kansainvälistä Lidl Stiftung & Co. KG -yhtiötä, ja se on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Suomessa Lidl on ollut menestyksekäs ja se on kasvanut nopeasti, mikä näkyy monien myymälöiden avaamisena ympäri maata.

Kaupan konsepti

Lidl panostaa yksinkertaiseen ja tehokkaaseen kaupan konseptiin. Kauppojen sisustus on usein minimalistinen, ja tuotteet on sijoitettu niin, että ne on helppo löytää. Tämä tekee asioinnista nopeaa ja vaivatonta, mikä on monille kuluttajille tärkeää.

Yritys myös korostaa tuoreuden ja laadun merkitystä. Esimerkiksi hedelmät ja vihannekset saapuvat usein päivittäin myymälöihin, ja Lidl on saanut kiitosta myös omien tuotemerkkiensä, kuten ”Crownfield” ja ”Alesto”, laadusta.

Tuotevalikoima

Lidl tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita, aina elintarvikkeista kodin tarvikkeisiin ja jopa vaatteisiin. Yritys on tunnettu erityisesti omista tuotemerkeistään, jotka ovat usein edullisempia kuin tunnetut brändit mutta silti laadukkaita.

Suomessa Lidl on ottanut valikoimaansa myös monia paikallisia tuotteita, jotta se voisi palvella suomalaisia kuluttajia mahdollisimman hyvin. Esimerkiksi ruisleipä ja suomalaiset maitotuotteet ovat saatavilla monissa myymälöissä.

Hinnoittelu ja tarjoukset

Yksi Lidlin suurimmista vetovoimatekijöistä on sen edullinen hintataso. Yritys pyrkii pitämään hinnat kilpailukykyisinä ja usein alhaisempina kuin muilla markkinoilla toimivilla kaupoilla.

Lidl myös järjestää säännöllisesti erilaisia tarjouskampanjoita, joilla se houkuttelee asiakkaita myymälöihin. Esimerkiksi viikonloppuisin saattaa olla erityisiä alennuksia, ja Lidl julkaisee viikoittain tarjouslehden, josta asiakkaat voivat löytää ajankohtaiset tarjoukset.

Kestävä kehitys

Lidl on ottanut kestävän kehityksen huomioon monella tavalla. Yritys on sitoutunut vähentämään hiilijalanjälkeään ja käyttämään yhä enemmän uusiutuvia resursseja. Lisäksi Lidl pyrkii minimoimaan ruokahävikin ja on osallistunut erilaisiin ympäristöprojekteihin.

Esimerkiksi Suomessa Lidl on ollut mukana ”Hyvää Suomesta” -merkin käytössä, joka takaa tuotteen suomalaisen alkuperän. Tämä ei ole ainoastaan vastuullista, vaan se myös tukee paikallisia tuottajia.

Työllistäjänä

Lidl on merkittävä työllistäjä Suomessa, ja se tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia eri puolilla maata. Yritys on saanut tunnustusta hyvänä työnantajana, ja se tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut.

Yritys panostaa myös työntekijöidensä koulutukseen ja kehitykseen. Lidl järjestää säännöllisesti koulutuksia ja työpajoja, ja se pyrkii edistämään työntekijöidensä urakehitystä.

Lidl Suomessa: Yhteenveto

  • Laaja tuotevalikoima, joka sisältää sekä kansainvälisiä että kotimaisia tuotteita
  • Edullinen hintataso ja säännölliset tarjoukset
  • Panostus tuoreuteen ja laatuun
  • Kestävän kehityksen huomioiminen
  • Merkittävä työllistäjä

Tulevaisuuden näkymät

Lidl jatkaa kasvuaan Suomessa ja pyrkii laajentamaan toimintaansa eri puolille maata. Yritys aikoo jatkaa investointejaan uusiin myymälöihin ja logistiikkakeskuksiin, ja se suunnittelee myös laajentavansa verkkokauppatoimintaa.

Suomalaisten kuluttajien odotetaan edelleen arvostavan Lidlin tarjoamaa hinta-laatu-suhdetta, ja yrityksen odotetaan jatkavan innovointia tuotevalikoimassaan sekä kestävän kehityksen saralla.