Pian vuoden vanha kädentaitojen yhdistys Tekevät Kädet ry on saanut omat tilat Virkkalasta (Virkkalantie 22). Avajaiset pidetään keskiviikkona 4.3. kello 10.00–17.00. Liike on auki ma-to kello 10.00–17.00 ja la 10.00–13.00. Itse avajaispäivän aikataulu varmistuu lähempänä ja siitä tulee tietoa yhdistyksen verkkosivuille (tekevatkadet.fi) ja Facebook-sivuille. Avajaisissa on tarjolla naposteltavaa ja kahvia/teetä/mehua. Lapsille on kasvomaalausta ja ongintaa. Kaikkien päivän aikana käyneiden kesken arvotaan muutamia palkintoja. Lisäksi järjestetään kilpailu yhdistyksen liikkeen nimestä.

Ostettavissa olevia, jäsenten tekemiä tuotteita löytyy koriste-esineistä käyttöesineisiin, kuten kortteja moneen tilaisuuteen, huovutettuja eläinhahmoja ja metsätonttuja, upeita lasiesineitä saippua-alusista tuikkukuppeihin ja vateihin, puukylttejä ja -palapelejä lapsille, erilaisia koruja, virkattuja pesulappuja ja pussukoita, ommeltuja pikkulaukkuja, kasseja, meikkipusseja ja penaaleja, sytykeruusuja, betonikäpyjä ja -vetimiä, kahvipussikasseja ja -koreja sekä luonnollisesti villasukkia, -lapasia ja kämmekkäitä.

–Meiltä löytyy lahjaa joko itselle tai kaverille! yhdistyksen väki viestittää.

Tuotteet vaihtuvat sykleittäin, jotta jokaisella halukkaalla on yhtäläiset mahdollisuudet saada näkyvyyttä ja tavaraa otamme myyntiin sitä mukaa, kun niitä valmistuu.

Omissa tiloissa yhdistys pääsee mm. kokoontumaan ja pitämään työnäytöksiä sekä erilaisia kursseja. Lisäksi jäsenillä on mahdollisuus tuoda liikkeeseen omia töitään myytäväksi varsin kohtuullista provisiota vastaan. Näin toimitaan, koska kaikilla ei ole mahdollisuutta ylläpitää esimerkiksi verkkokauppaa tai edes Facebook-sivuja, kivijalkakaupasta puhumattakaan. On helpompi tuoda tuotteensa yhdistykselle, joka asettaa ne esille ja myynti hoituu tiloissa olevien yrittäjien toimesta. Samassa tilassa toimivat myös Ompelimo Eerika ja Ompelukoneverkko.fi. Molemmat omistajat ovat yhdistyksen jäseniä ja Eerikan omistaja kuuluu myös yhdistyksen hallitukseen.

Tekevät Kädet ry löysi tilat Virkkalasta. Ostettavaa on monipuolisesti
koriste-esineistä käyttöesineisiin.