Uudistunut ohjelma ja uusi juontaja

Huvila ja Huussi 2024 palasi tuoden mukanaan uusia tuulia. Juontajana aloitti Anni Ihamäki, jolla on pitkä kokemus radiossa ja televisiossa. Ohjelma lupaa jälleen tarjota katsojille kesäistä mökkitunnelmaa, remonttivinkkejä ja yllättäviä lopputuloksia.

Julkkikset mukana remonteissa

Kauden aikana nähdään monia kiinnostavia remonttikohteita ja julkisuuden henkilöitä, kuten rap-muusikko Ville Galle ja ex-missi Lotta Hintsa. Nämä kohteet tarjoavat sekä inspiraatiota että viihdettä katsojille.

Kausi 15. Jakso 1/12. Kynitystä savitontista kesäparatiisiksi. JVG:n Ville Gallen mökkipihaunelma on meinannut tyssätä heti alkumetreillä, kun projekti on osoittautunut yllättävän haastavaksi. Valtavan kokoinen tontti on täysin kynitty ja savipohjainen. Onnistuuko Laura toteuttamaan Ville Gallen haaveet ja saadaanko pihalle paljon toivottu kuntosali? Kotimainen sisustusohjelma. (42′)

Kausi 15. Jakso 3/12. Suoria linjoja ja selkeyttä. Pernilla Böckerman on ostanut mökin yhdessä äitinsä Riikan kanssa. Kaksikolla on hyvin tarkka maku ja selvät sävelet sen suhteen, millaisen pihan he mökilleen haluavat. Lauran suunnittelee pihalle massiivisen terassin, joka saa Pernillan haukkomaan henkeään. Kotimainen sisustusohjelma. (42′)

Ympäristöystävällisiä ratkaisuja

Ohjelmassa keskitytään myös ympäristöystävällisiin valintoihin, kuten kierrätykseen ja vanhojen rakenteiden kunnioittavaan korjaamiseen. Kestävä kehitys on tärkeässä roolissa remonttiprojekteissa.

Viherkasvit ja mökkilife

Viherkasvit ovat suosittu teema mökeillä, ja ohjelmassa annetaan vinkkejä niiden sovittamisesta mökkiympäristöön. Lisäksi keskitytään mökin elämäntapaan liittyviin asioihin, kuten kompostointiin ja kierrätykseen.

Piharemontit

Erityistä huomiota ohjelmassa saavat piharemontit. Esitellään muun muassa tapauksia, joissa pihat on muutettu toimivammiksi ja esteettisemmiksi, esimerkiksi luomalla keittiöpuutarhoja tai viihtyisiä oleskelualueita.

Tulevia jaksoja ja hakemusprosessi

Ohjelma jatkaa uusien kohteiden etsimistä tuleville kausilleen. Mökinomistajat voivat hakea mukaan ohjelmaan saadakseen omat mökkinsä remontoiduksi.

Kommentoi kirjoitusta