*tämä artikkeli sisältää mainoslinkit Telian tarjoussivulle

Telian uusi tarjous on voimassa: 6.-13.5.
Yhteys Mukaan Kotimaa 50 M 9,99 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 18,99 €/kk. Ei määräaikaisuutta. 
Yhteys Mukaan keskittäjälle 200 M 14,99 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 21,99 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

Tutustu tästä Telian mobiililaajakaistatarjoukseen

Uuden sukupolven teleoperaattori

Telia on kehittynyt perinteisestä teleoperaattorista merkittäväksi toimijaksi media- ja teknologiasektoreilla. Yritys on noussut yhdeksi Pohjoismaiden johtavista TV-yhtiöistä ja tunnustetuksi ICT-palvelujen tarjoajaksi Suomessa. Sen kautta kulkeekin kolmannes maailmanlaajuisesta internetliikenteestä, mikä osoittaa sen kriittisen roolin digitaalisessa infrastruktuurissa.

Liittymien hankinta Telian verkkokaupasta

Telia tarjoaa kätevän tavan hankkia mobiililiittymiä verkosta. Verkkokaupan kautta asiakkaat voivat valita sopivimman liittymän monipuolisesta valikoimasta ja nauttia nopeasta toimituksesta. Operaattorinvaihto on tehty erittäin suoraviivaiseksi; Telia hoitaa kaikki vaiheeseet asiakkaan puolesta.

Telian yhteysliittymät – laatu kohtaa hinnan

  • Hintansa arvoiset Telian liittymät
  • Palveluiden valinnanvapaus
  • Kattavin verkko Pohjolassa ja Baltiassa
  • Rajoittamaton ja nopea 4G-verkko ilman datakattoa
  • Laajeneva ja nopeutuva 5G-verkko

Telia tarjoaa monipuoliset liittymävaihtoehdot, jotka sisältävät rajattoman käytön niin datalle, puheluille kuin viesteillekin. Verkkonsa ansiosta yhtiö palvelee asiakkaita kattavasti Pohjolassa ja Baltiassa, ja sen 5G-verkko laajenee jatkuvasti tarjoten markkinoiden parhaat nopeudet.

Telia – paljon enemmän kuin vain yhteyksiä

Telia tarjoaa paitsi luotettavat yhteyspalvelut, myös laadukasta sisältöä asiakkailleen. Yhtiö sijoittaa jatkuvasti verkkojensa kehittämiseen ja tarjoaa monipuolisesti urheilua, viihdettä ja uutisia, pysyen ajan hermolla ja parantaen asiakaskokemusta digitaalisilla ratkaisuilla.

Kommentoi kirjoitusta