Vaihda liittymäsi Telialle – Black Friday etuna saat huolettoman liittymän ilman määräaikaa ja kaupan päälle joko 50 € Lidl-lahjakortin tai ilmaiskuukauden liittymään (16.-29.11.)

TELIA – UUDEN SUKUPOLVEN TELEOPERAATTORI

Telia on kasvanut perinteisestä teleoperaattorista moderniksi mediayritykseksi, joka tarjoaa myös edistyksellisiä teknologiaratkaisuja. Tänään olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja Suomen johtava yritys ICT-palvelujen tarjoajana. Verkkomme kautta kulkee jopa kolmannes koko maailman nettiliikenteestä. Lue lisää, ja saat tietää, miksi Telia on uuden sukupolven teleoperaattori.

LIITTYMÄT HELPOSTI TELIAN VERKKOKAUPASTA

Telia tarjoaa helpon ja kätevän tavan hankkia liittymä. Verkkokauppamme on jatkuvassa kehityksessä, ja panostamme voimakkaasti online-myyntiin sekä markkinointiin. Asiakkaillamme on mahdollisuus valita suosituimmat liittymät kilpailukykyiseen hintaan. Tilauksen tekemisen jälkeen toimitamme SIM-kortin postitse asiakkaalle 1–2 arkipäivässä. Puhelinliittymän vaihtaminen toiselta operaattorilta Telialle on vaivatonta, sillä hoidamme kaiken puolestasi, ja siirtoaika on noin 7 arkipäivää.

TELIAN YHTEYS LIITTYMÄT – PARASTA VASTINETTA RAHALLE

Edulliset ja hintansa-arvoiset Telia-liittymät

Telia tarjoaa laajan valikoiman liittymiä, jotka ovat sekä edullisia että hintansa arvoisia. Voit valita, mitä maksat, ja kaikkiin liittymiimme sisältyy rajaton netinkäyttö kotimaassa. Puhelut ja viestit voit valita joko rajattomina tai käytön mukaan. Lisäksi puhelut ja viestit Suomesta Pohjoismaihin ja Baltian maihin kuuluvat pakettiisi hintaan!

Pohjolan ja Baltian kattavin oma verkko

Telia on ylpeä omasta verkostaan, joka kattaa laajasti Pohjoismaat ja Baltian. Meillä on myös omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Suomessa 4G-verkkomme kattaa peräti 99,9 % suomalaisista, ja parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Aina rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa

Kaikilla Telian liittymillä voit nauttia rajattomasta ja nopeasta 4G-netistä ilman datakattoa kotimaassa. Rajattoman netin käyttö ei rajoitu pelkästään Suomeen, vaan voit surffata rajattomasti myös Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tulevaisuus on 5G:ssä, ja Telia on edelläkävijä tässäkin. Keväällä 2022 tarjoamme jo 5G-nopeuksia 160 kaupungissa, ja verkkomme kattaa alueella asuvat noin 3,7 miljoonaa suomalaista. Voit käyttää 5G-verkkoa kotimaan lisäksi maailmalla yli 40 maassa.

EU-käyttö sisältyy liittymäsi kuukausihintaan – ei koskaan yllätyslaskuja

Telia haluaa tarjota asiakkailleen selkeän ja vaivattoman kokemuksen. Siksi EU-käyttö sisältyy kaikkiin liittymiimme, joten voit käyttää liittymääsi samalla hinnalla myös EU- ja ETA-maissa. Näin vältät ikävät yllätyslaskut matkustaessasi Euroopassa.

TELIA – YHTEYDET JA SISÄLLÖT SAMALTA LUOTETTAVALTA TOIMIJALTA

Telia panostaa sujuviin, turvallisiin ja luotettaviin yhteyksiin, jotka ovat toimintamme ydin. Investoimme jatkuvasti verkkoihimme, jotta voimme taata asiakkaillemme aina turvalliset ja toimivat yhteydet. Teknologian kehittyessä nopeasti, kuten 5G ja esineiden internetin tullessa osaksi arkeamme, haluamme varmistaa, että pysytte mukana neljännen teollisen vallankumouksen tuomissa mahdollisuuksissa.

Telia ei tarjoa pelkästään yhteyksiä, vaan myös laadukasta sisältöä. Asiakkaillemme tarjoamme huippu-urheilua Liigasta formuloihin, Suomen suosituimpia viihdeohjelmia ja aina ajan hermolla olevaa uutisvirtaa. Pyrimme helpottamaan asiakkaidemme arkea tarjoamalla huippuluokan sisältöä digitaalisessa muodossa.

Telia on sitoutunut jatkuvasti kehittämään digitaalista asiakaskokemusta. Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä helpompaa ja sujuvampaa tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja ja palveluita.

Yhteenveto

Telia on noussut uuden sukupolven teleoperaattoriksi tarjoamalla asiakkailleen edullisia ja hintansa arvoisia liittymiä, laajan oman verkon kattavuuden, rajattoman ja nopean 4G-netin, sekä edistyksellisen 5G-verkon. EU-käyttö sisältyy liittymien kuukausihintaan, joten matkustaessa ei tarvitse huolehtia yllätyslaskuista. Lisäksi Telia tarjoaa laadukasta sisältöä ja panostaa digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Kommentoi kirjoitusta