Tänään: 17.07.2024

Telian uusi liittymätarjous

Päätoimittaja

Telian evoluutio: Moderni teleoperaattori ja teknologiayhtiö – tammikuun liittymätarjous

liittymätarjous, telia, uusi liittymä

Telia on muuntautunut viime vuosien aikana, siirtyen perinteisestä teleoperaattorista moderniksi media- ja teknologiayhtiöksi. Yhtiö on noussut yhdeksi Pohjoismaiden merkittävimmistä TV-yhtiöistä ja on tunnustettu johtavana toimijana ICT-palvelujen tarjonnassa Suomessa. Telian innovaatioilla on keskeinen rooli niin yksityisten kuluttajien kuin yritysasiakkaidenkin elämässä. Nyt tammikuulle Telian liittymätarjous:

Telian kampanja jatkuu, 22.–28.1.2024

Uusiin liittymiin ja numeronsiirtoihin valitut liittymät:

  • Rajaton 200M 29,99 €/kk 24 kk
  • Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk 24 kk
  • Rajaton 5G 450M 33,99 €/kk 24 kk

Lisäksi tilaaja saa 50 € arvoisen Lidl-lahjakortin.

Asiakkaan valinta: Liittymät Telian verkkokaupasta

Telian verkkokauppa tarjoaa helpon ja nopean tavan hankkia liittymiä, jotka vastaavat monipuolisesti nykyaikaisten käyttäjien tarpeita. Yhtiö takaa asiakkaalleen sujuvan prosessin liittymän valinnasta toimitukseen. Vaihto toiselta operaattorilta Telialle on tehty asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi, jossa Telia huolehtii kaikista käytännön järjestelyistä.

Telian liittymätarjonta: Laatu ja kattavuus edullisesti

  1. Kilpailukykyiset Hinnat ja Joustavuus: Telia tarjoaa asiakkailleen houkuttelevia hintoja ja monipuolisia liittymävaihtoehtoja, mukaan lukien rajattoman netin ja puhelut.
  2. Laaja ja Luotettava Verkko: Yhtiön verkko ulottuu kattavasti ympäri Pohjoismaita ja Baltiaa, taaten nopeat ja varmat yhteydet.
  3. Rajaton 4G ja 5G-verkot: Kaikissa Telian liittymissä on rajaton 4G-netin käyttö. Lisäksi, Telian 5G-verkko laajenee jatkuvasti ja on jo käytettävissä useissa kaupungeissa.
  4. Ei Yllätyskuluja EU-Käytöstä: Kaikkiin Telian liittymiin sisältyy EU-käyttö, joka poistaa yllätyskustannukset ulkomaanmatkoilla.

Yhteydet ja sisällöt Telialta: Luotettavaa ja monipuolista

Telia panostaa vahvasti luotettavien yhteyksien tarjoamiseen sekä monipuolisen ja laadukkaan sisällön tuottamiseen. Yhtiö investoi jatkuvasti verkkoihinsa ja digitaalisiin palveluihinsa, jotta asiakkaat voivat nauttia saumattomasta käyttökokemuksesta. Telia tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman viihdettä, urheilua ja ajankohtaisia uutisia, vastaten niin modernin kuluttajan kuin yritysasiakkaankin tarpeisiin.

Telia: Asiakaskokemus ja tulevaisuuden innovatiot

Telia on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen ensiluokkaisen kokemuksen, jossa yhdistyvät uusimmat teknologiat ja henkilökohtainen palvelu. Yhtiön tavoitteena on jatkuvasti kehittää uusia innovaatioita ja palveluita, jotka vastaavat asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Telian pyrkimyksenä on rakentaa kestävää kasvua ja varmistaa asiakastyytyväisyys.