Miksi Telia ja Lidl tekevät yhteisen kampanjan tarjotakseen lukijoillemme tällaista?

Telia ja LIDL ovat molemmat vakiintuneita brändejä omilla aloillaan, mutta näiden kahden yhteistyö avaa ovia molemminpuolisesti hyödyllisiin mahdollisuuksiin. Yhteistyön mahdollistama synergiavaikutus voi olla merkittävä. Telia, joka on vahva toimija telekommunikaatioalalla, ja LIDL, joka on tunnettu edullisista päivittäistavaratuotteistaan, voivat molemmat hyötyä laajemmasta asiakaskunnasta ja uudenlaisista palveluista.

Kampanjan kesto: 29.9.-9.10.2023

50€ Lidl-lahjakortti seuraavien liittymien ostajille: 

  • Rajaton 200M 29,99 €/kk,
  • Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk
  • Rajaton 5G 450M 32,99 €/kk

Telia ja LIDL ovat tunnettuja eri aloillaan: Telia digitaalisten ja verkkopalveluiden alalla, ja LIDL edullisten päivittäistuotteiden markkinoilla. Nyt näiden kahden yrityksen yhteistyö luo uudenlaisen arvon asiakkaille, yhdistämällä molempien yritysten vahvuudet. Telian laajakaistayhteyksien ja mobiilipalveluiden liittymät sekä LIDL:n 50€ lahjakortti ovat tarjolla yhdessä paketissa.

Yhteistyö ei ole vain hyödyllinen yrityksille, vaan se myös tuo lisäarvoa kuluttajille, tarjoten heille laajemman valikoiman palveluita ja tuotteita. Yhteistyössä on kyse enemmän kuin vain kahden erilaisen tuotekategorian yhdistämisestä; se luo synergiaa, joka voi lisätä asiakasuskollisuutta ja saada kuluttajat tuntemaan, että he saavat enemmän arvoa rahoilleen.

Kampanjasta tarkemmin

Yksi yhteistyön konkreettinen muoto ovat kausittaiset kampanjat. Tällä hetkellä Telia tarjoaa LIDL:n asiakkaille alennuksia puhelinliittymistä, kun taas LIDL tarjoaa Telian asiakkaille 50€ lahjakortin. Kampanja on voimassa lyhyen ajan, 29.9.-9.10., ja se kohdistuu tiettyihin Telian liittymäpaketteihin.

Kampanja ei ainoastaan tee molempien yritysten tuotteista ja palveluista edullisempia, vaan se myös antaa mahdollisuuden tutustua muihin yhteistyön tuottamiin etuihin. Se luo odotuksia tulevaisuuden yhteistyöprojekteista ja herättää kiinnostusta muita yhteistyön tuottamia tarjouksia ja tuotteita kohtaan.

Kuluttajan edut

Kampanja tuo kuluttajille useita etuja. Ensinnäkin, 50€ lahjakortti LIDL:iin ja alennetut hinnat Telian liittymäpaketista ovat suora taloudellinen hyöty. Tämä voi johtaa suurempaan asiakasuskollisuuteen ja antaa lisäarvoa asiakkaan päivittäiseen elämään.

Toiseksi, kampanja avaa ovia uusiin mahdollisuuksiin. Kuluttajat saavat mahdollisuuden kokeilla uusia palveluita tai tuotteita riskittömämmin, mikä voi puolestaan johtaa pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen molempien yritysten kanssa.

Yhteenveto ja tulevaisuuden näkymät

Kampanja on oiva esimerkki siitä, kuinka yritysyhteistyö voi tuottaa lisäarvoa sekä yrityksille että kuluttajille. Se ei ole pelkästään lyhytaikainen myynninedistämiskeino, vaan se voi avata uusia ovia pitkäaikaisemmille kumppanuuksille ja yhteistyömuodoille.

Vaikka kampanja on voimassa vain rajatun ajan, sen vaikutukset voivat olla pitkäkestoisempia. Tulevaisuudessa voimme odottaa lisää innovatiivisia yhteistyöprojekteja näiden kahden yrityksen välillä, mikä voi johtaa uusiin ja entistä houkuttelevampiin tarjouksiin ja palveluihin.

Tietoa lyhyesti

  • Brändien vahvuudet: Telia tunnetaan laadukkaista verkkopalveluista, LIDL edullisista päivittäistuotteista.
  • Kampanjan tiedot: Tarjolla on kolme erilaista Telian liittymäpakettia ja LIDL:n 50€ lahjakortti.
  • Kampanjan kesto: 29.9.-9.10.
  • Kuluttajan näkökulma: Taloudellista hyötyä ja mahdollisuus tutustua uusiin palveluihin.
  • Tulevaisuuden näkymät: Mahdollisuus yhteistyön laajentamiseen ja uusien tarjousten kehittämiseen.