Tänään: 18.07.2024

mobiiliedut

Päätoimittaja

Telian kesätarjous – 27.6. saakka

puhelinliittymä

Puhelinliittymät: Laite-etuseteli 50 € & liittymätarjoukset – 18.-27.6.
Rajaton 4G 200M 27,99 €/kk – 12 kk määräaikainen
Rajaton 5G 300M 29,99 €/kk – 12 kk määräaikainen + AVAUS 0€
Rajaton 5G 600M 32,99 €/kk – 12 kk määräaikainen + AVAUS 0€
Kaupan päälle kaikkiin: 50 € etuseteli Telian laiteostoksiin – sekä verkkokauppa että myymälät

Edullinen puhelinliittymä

Oikean puhelinliittymän valinta voi olla haastavaa, mutta valikoimamme avulla löydät varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Tarjolla on liittymiä, jotka kattavat erilaiset käyttötarpeet, olitpa sitten satunnainen käyttäjä tai aktiivinen netin selailija. Esimerkiksi 5G-liittymät tarjoavat nopean ja luotettavan yhteyden, mikä mahdollistaa sujuvan netin käytön ja korkealaatuisen videopuhelun.

Liittymiimme sisältyy yleensä EU- ja ETA-alueella netin käyttö, puhelut ja viestit ilman lisäkustannuksia. Reissupaketin avulla voit ostaa kiinteähintaisen nettipaketin moniin maihin, mikä tekee matkustamisesta vaivatonta ja edullista.

Kiinteä netti kotiin

Kiinteä netti kotiin on loistava valinta, kun haluat jakaa netin kaikille kodin laitteille ilman nopeuden hidastumista. Kiinteän netin avulla voit striimata elokuvia, pelata verkkopelejä ja työskennellä etänä ilman yhteyden pätkimistä. Mobiililaajakaista on puolestaan hyvä ratkaisu, jos tarvitset nettiä liikkeellä ollessasi tai esimerkiksi mökillä.

Langaton netti mökille onnistuu helposti mobiililaajakaistalla. Tarjoamme myös etuhintaisia mobiililaajakaistaliittymiä, joiden avulla saat nopean ja luotettavan yhteyden kaikkialle Suomeen. Näin voit nauttia kesästä ja luonnosta ilman, että menetät yhteydenpidon maailmaan.

Liittymä lapselle

Lasten ensiliittymät ovat suunniteltu erityisesti perheen pienimpiä ajatellen. Näissä liittymissä on rajaton netti kotimaassa, mikä takaa, että lapsesi on aina tavoitettavissa ja voi käyttää nettiä turvallisesti. Saldoraja estää ikävät yllätykset puhelinlaskussa ja auttaa pitämään kulut hallinnassa.

Lapsille tarkoitetut liittymät ovat usein varustettuja erilaisilla turvallisuusominaisuuksilla, kuten estopalveluilla, jotka rajoittavat pääsyä haitallisille verkkosivustoille. Näin voit varmistaa, että lapsesi netin käyttö on turvallista ja hallittua.

Uusimmat älypuhelimet

Kun olet valinnut sopivan liittymän, on aika tutustua uusimpiin älypuhelinmalleihin. Telian valikoimasta löydät suosituimmat puhelimet, kuten iPhone, OnePlus, Nokia ja Samsung Galaxy. Näillä puhelimilla voit hyödyntää täysimääräisesti valitsemasi liittymän ominaisuuksia ja nauttia huippuluokan teknologiasta.

Telia Recycled -puhelimet ovat ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto, jos etsit käytettyä mutta hyväkuntoista puhelinta. Näitä puhelimia voi yhdistää liittymäpakettiin, jolloin saat molemmat edulliseen yhteishintaan.

Listaus liittymävaihtoehdoista

  1. Rajaton netti – sopii paljon nettiä käyttäville.
  2. Prepaid-liittymät – joustava vaihtoehto satunnaiseen käyttöön.
  3. 4G- ja 5G-liittymät – nopeus ja luotettavuus etusijalla.
  4. Ensiliittymä lapselle – sisältää saldorajan ja turvallisuusominaisuudet.
  5. Reissupaketti – edulliset nettipaketit ulkomaille.

Kiinteä netti ja mobiililaajakaista

Kiinteän netin tilaaminen kotiin varmistaa, että kaikki kodin laitteet pysyvät yhteydessä ilman kaistan loppumista kesken. Mobiililaajakaista tarjoaa vapautta, sillä voit surffata missä tahansa kotimaassa ilman rajoituksia. Tämä on erityisen kätevää, jos matkustat paljon tai tarvitset yhteydenpidon varmistamista mökillä.

Mobiililaajakaistan etuhinnat tekevät tästä vaihtoehdosta houkuttelevan monille käyttäjille. Voit nauttia nopeasta netistä ilman suuria kustannuksia ja pysyä yhteydessä kaikkialla Suomessa.

Liittymä lapselle

Liittymän valinta lapselle on tärkeä päätös, joka vaikuttaa lapsen turvallisuuteen ja tavoitettavuuteen. Meiltä löydät erityisesti lapsille suunnitellut ensiliittymät, joissa on rajaton netti kotimaassa ja saldoraja. Näin voit varmistaa, että lapsesi on aina tavoitettavissa ilman pelkoa suurista puhelinlaskuista.

Saldoraja ja muut turvallisuusominaisuudet tekevät lapsen liittymästä hallitun ja turvallisen vaihtoehdon. Voit luottaa siihen, että lapsesi käyttää nettiä vastuullisesti ja turvallisesti.