-> artikkeli sisältää mainoslinkin Telian palveluun

Nappaa itsellesi mobiililaajakaista alkaen vain 9,99 €/kk ja pysy yhteydessä missä vain. Ei määräaikaisuuksia, ei yllätyksiä. Mobiililaajakaista sopii niin etätöihin kuin vaikkapa elokuvien striimaamiseen.

Asiakkaana saat monia etuja, kuten MTV Katsomon laatusisällöt etuhintaan ja rajattoman netin kotimaassa. Lisäksi voit hyödyntää Telian verkkoa Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa.

Telia: Nopea yhteys mökille ja etätöihin

Miksi tyytyä hitaisiin yhteyksiin, kun voit saada enemmän? Nopeilla yhteyksillämme teet etätöitä ja nautit viihteestä yhtä sujuvasti kuin kotona.

Mobiililaajakaista ei ole vain kotiin. Se on ihanteellinen myös mökillä, jolloin voit nauttia nopeasta ja luotettavasta yhteydestä missä vain.

Nettiliittymä tablettiin ja muualle

Mikäli tarvitset luotettavan nettiyhteyden tablettiin tai reitittimeen, mobiililaajakaista on oikea valinta. Langaton yhteys kotona tai mökillä? Ei ongelma, meiltä löytyy ratkaisu.

Myös Prepaid-nettiliittymät ovat saatavilla, nyt myös Prepaid 5G-kuuluvuudella. Voit valita itsellesi sopivimman nettipaketin valikoimastamme.

Huoletonta netin käyttöä ulkomailla

Paljon matkusteleville tarjoamme kätevän Reissupaketin. Sen avulla netin käyttö ulkomailla on huomattavasti huolettomampaa, eikä sinun tarvitse huolehtia ylimääräisistä roaming-maksuista.

Saat meiltä ulkomaan nettipaketin, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Unohda huoli roaming-maksuista ja nauti netistä missä ikinä liikutkin.

Kuuluvuus ja nopeus

Mobiililaajakaistan valintaan vaikuttaa myös kuuluvuus. Voit tarkistaa asian kuuluvuuskartastamme, joka antaa tarkan käsityksen siitä, minkälaista yhteyttä voit odottaa.

Saatavilla on jopa 1000 Mbit/s yhteysnopeudet, joten voit valita juuri itsellesi sopivan paketin. Testaa nykyisen laajakaistasi nopeuden nopeustestillä verkkosivuillamme.

Lisäpalvelut ja laitteet

Tarjoamme myös uusimmat tabletit ja muut laitteet, jotta saat kaiken irti uudesta mobiililaajakaistastasi. Samsung, iPad tai Lenovo – meiltä löydät ne kaikki.

Myös tabletin suojakotelot ja muut tarvikkeet ovat saatavilla verkkokaupastamme. Päivitä laajakaistasopimuksesi ja hanki samalla uusi tabletti tai tarvikkeita.

Mobiililaajakaistan vaihtoehdot ja laitenetti

Jos et tarvitse tavallista mobiililaajakaistaa, tarjoamme myös erilaisia dataliittymiä, kuten laitenetti. Se sopii hyvin esimerkiksi valvontakameraan tai koiratutkaan.

Laitenetti on edullinen vaihtoehto, kun tarvitset nettiyhteyden laitteelle, jonka tiedonsiirtonopeuden ei tarvitse olla huippunopea. Kuuluvuus on yhtä kattava kuin perinteisessä mobiililaajakaistassa.

Lyhyesti: Miksi valita meidän mobiililaajakaistamme?

  • Ei määräaikaisuutta
  • Rajaton netti kotimaassa
  • Huippunopeudet jopa 1000 Mbit/s
  • Laaja kuuluvuus Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Kattava valikoima lisäpalveluita ja laitteita