Timo aloittaa hyvällä fiiliksellä kauppiasuransa Lohjalla. ” K-Market Lohjanportti on perinteikäs ja hyvän fiiliksen omaava kauppapaikka. Kun ensimmäistä kertaa astuimme puolisoni Marian kanssa kauppaan, niin tiesimme heti tämän olevan se oikea meille. Kaupasta huokui hyvät energiat ja tätä haluamme myös jatkaa tulevaisuudessa”, Timo hehkuttaa. ”Ville Vepsäläinen ja Suvi Päiväkumpu ovat tehneet aivan mielettömän hienoa työtä Lohjanportin eteen henkilökunnan kanssa ja on todella suuri kunnia päästä jatkamaan heidän työtänsä. Odotamme jo innolla, että pääsemme tutustumaan henkilö- sekä asiakaskuntaan, joista olemme saaneet kuulla jo todella paljon hyvää etukäteen.”

K-Market Lohjanporttia kehitetään asiakkaiden kanssa toiveita kuunnellen

”Haluamme kehittää kauppaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän toiveitaan kuunnellen”, avaa suunnitelmiaan Timo. Kaupan hyvä sijainti vilkkaan tien läheisyydessä antaa mahdollisuuden tarkastella valikoimia työmatkalaisia ajatellen. ”Panostamme helposti mukaan otettavien tuotteiden valikoimiin. Lähialueella on myös paljon yrityksiä, joiden työntekijöille haluamme tarjota monipuolisemman lounasruokien valikoiman. Lisäksi haluamme tarjota Muijalan ja lähialueen asukkaille monipuolisen valikoiman omaavan lähikaupan, mistä voi tehdä ostokset helposti ja nopeasti niin arkeen kuin juhlaankin.”

”Valmistamme kotona paljon kasvisruokia osana monipuolista ruokavaliota ja haluammekin kehittää hedelmä- ja vihannesosastoa entistäkin paremmaksi sesongit huomioiden”, Timo kertoo. ”Meillä on ideoita kaupan kehittämiseen paljon, mutta niistä sitten lisää aikanaan”, lupaa Timo.

Vastuullisuustyöt ovat K-Market Lohjanportin arkipäivää

Hävikin minimoiminen ja hävikkiruuan lahjoittaminen ruoka-apuun, paikallisten toimittajien tuotteita valikoimiin joka osastolle sekä vastuullisesti tuotettuja tuotteita, listaa Timo kaupan vastuullisuustoimia. ”Meille henkilökunnan hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää ja, kun huolehdimme siitä, se näkyy myös asiakkaillemme.”

Timo on aloittanut kaupan työt jo 16-vuotiaana Kirkkonummella, missä hän on työskennellyt suurimman osan työurastaan. K-Citymarket Kirkkonummessa hän on työskennellyt yhteensä liki 6 vuotta eri työtehtävissä. K-Market Tolsassa hän on toiminut viisi vuotta myymäläpäällikkönä. Koulutukseltaan Timo on kirvesmies ja työn ohella hän on suorittanut esimiehen erikoisammattitutkinnon ja K-ryhmän kauppiasvalmennuksen. ”Kiitän kasvattajakauppiastani Jani Varjosta, joka antoi minulle loistavat puitteet kasvaa kauppiaaksi”, lähettää Timo terveisensä.

Timon puoliso Maria Sundberg tulee mukaan hänen rinnalleen K-Market Lohjanporttiin kaupan työhön. Hän on kaupan alan ammattilainen ja työskennellyt myös K-Market Tolsassa Kirkkonummella.

Timon ja Marian perheeseen kuuluvat shetlanninlammaskoirat Oliver ja Vili. Liikkuminen luonnossa on heille tärkeää ja Lapin luonto kutsuu heitä aina, kun siihen on mahdollisuus. Ruoanlaitto on lähellä Timon ja Marian sydäntä ja kotona sitä tulee valmistettua lähes päivittäin.