Teatteri Tralan syksy tuo jälleen mukanaan jos jonkinmoista ohjelmaa Virkkalan Klubitalolle. Juhlat aloitetaan 7.10. klo 18.00 perinteisillä tanssiaisilla. Tanssiaskelia tahdittavat vuoden 2019 tangokuningas Johannes Vatjus ja Helmi-orkesteri. Ilta jatkuu aina yhteen asti yöllä. Teija Malén kertoo, että vuorossa ovat kolmannet Tralan järjestämät tanssit. Kahdet ensimmäiset menivät hienosti, mutta sitten tuli korona.

–Tämä on nyt uusi alku tansseille, Malén toteaa.

Pyhäinpäivänä 5.11. klo 18.00 alkaen juhlia jatketaan halloweenbileiden merkeissä. Musiikista vastaa tuolloin vihtiläis-espoolainen The G. Rock Band.

–Bileisiin saa pukeutua naamiaisasuun, mutta pakko ei ole. Teemaa asuille ei ole. Pukuja voi myös vuokrata edullisesti teatterilta. Voisimme pitää isot naamiaiset, Malén intoilee.

Lapsillekin on luvassa ohjelmaa, kun Trala järjestää jälleen perinteiset lasten pikkujoulut 26.11.–27.11. Malén kertoo, että yleisön toiveita on kuunneltu, joten näytelmä on tänä vuonna hieman viimevuotista pidempi. Näytelmän lisäksi ohjelmassa on leikkejä, laulua ja totta kai joulupukin vierailu.

Ei aikuistenkaan ohjelma siihen lopu, vaan 9.12. pidetään vielä klubi-ilta. Tuolloin ihmisiä viihdyttää Badding Rockers, jolta on vasta ilmestynyt uusi levykin. Malén tiivistää, että syksyn ohjelma on varsin musiikkipainotteinen.

–Painotamme nyt musiikkia ja ulkopuolisia esiintyjiä. Klubi-illat ovat toimineet hyvin ja ihmiset tykkäävät talon hengestä. Tekniikkakin on kohdallaan.

Suunnitteilla on mahdollisesti myös jokin show and dinner -paketti.

–Jonkin komediapläjäyksen voisi vielä tänä vuonna tehdä, Malén pohtii.

Hän kertoo, että Tralan tarkoituksena on herätellä toiminta jälleen täyteen vauhtiin koronan jälkeen.

–Toteutamme erilaisia tapahtumia, jotta jokaiselle löytyisi jotain. Haluamme luoda ihmisille hyvän tunnelman. Toivottavasti ihmiset löytävät meidät. Esiintyjiltäkin on tullut jo paljon yhteydenottoja. He pitävät tästä paikasta.

Teatteri Tralan syksyssä on luvassa monenlaista tanssiaisista klubi-iltaan. Tiloja voi vuokrata myös omiin pikkujouluihin. (Kuva: Mika Kuronen)

Vietä pikkujoulut Virkkalan Klubitalolla

Tralan järjestämien tapahtumien lisäksi Virkkalan Klubitalolla voi pitää omat juhlat. Malén vinkkaa, että klubitalo sopii hienosti esimerkiksi pikkujoulujen järjestämiseen. Yhteistyökumppanien kautta klubitalolle saadaan niin anniskeluoikeudet kuin pitopalvelun valmistamat ruoatkin.

–Asiakas voi suunnitella itse mieleisensä juhlat. Voimme toki antaa myös vinkkejä. Klubitalolla on pidetty isojakin bileitä, mutta ei vielä pikkujouluja. Niitä ei ehditty pitää ennen koronaa, Malén sanoo.

Klubitalolle mahtuu yhteensä juhlimaan 450 henkeä ja saliin ruokailemaankin pari sataa.

–Tilaa riittää. Samaan aikaan osa porukasta voi istua pöydissä ja osa tanssia. Ei Lohjalla ole toista tällaista paikkaa.

Virkkalan Klubitalo on muodostunut monen esiintyjän suosikkipaikaksi. Tässä esiintymässä Laura Voutilainen ja Veera Railio. (Kuva: Mika Kuronen)

Kesäteatteri jatkuu Hiidensalmessa myös ensi vuonna

Viime kesän Badding-musiikkinäytelmä ylitti odotukset ja keräsi reilut 3 000 katsojaa. Malén kertoo, että oma ponnistuksensa oli teatterilavasteiden pystyttäminen tyhjälle parkkipaikalle, mutta lopulta kuormalavoista, konteista ja räsymatoista koostunut lavastus osoittautui kaikessa rosoisuudessaan varsin onnistuneeksi ratkaisuksi ja yleisö viihtyi.

Ensi kesänä Hiidensalmessa nautitaan jälleen kesäteatterista, mutta näytelmä on vielä avoinna.

–Etsimme juuri sopivaa näytelmää, Malén kertoo teatteri-intoa puhkuen, vaikka edellinen rupeama on vasta hetki sitten saatu pakettiin.

SMS