Kuvassa vasemmalta Yrityspankin asiantuntijoita: Yritysneuvoja Marja Talvasto, rahoituspäällikkö Tuomas Nieminen, yritysneuvoja Raija Liimatta, yritysneuvoja Katja Murfitt-Wrather, rahoituspäällikkö Iiro Laakkonen ja rahoituspäällikkö Juha Reunanen.

Meille jokainen asiakas on tärkeä. Tiesitkö, että yli 60 000 yrittäjää on jo valinnut Säästöpankin omaksi pankikseen?

Me Säästöpankissa haluamme auttaa yritystäsi menestymään ja vaurastumaan. Asiantuntijamme neuvovat sinua yrityksesi talouden kehittämisessä, kuten rahoituksessa, maksuliikenteen hoidossa ja varallisuudenhoidon palveluissa. Käytössäsi on myös pankkilakimies. Saat yrityksesi koosta riippumatta halutessasi aina henkilökohtaista palvelua ja teemme päätökset nopeasti, jotta sinä voit rauhassa keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen. Sama tuttu henkilö hoitaa sekä sinun että perheesi henkilökohtaiset pankkiasiat ja tarjoamme kilpailukykyisiä sekä selkeitä ratkaisuja.
Meillä on tiivis yhteistyö paikallisten kumppaneiden kanssa, tunnemme yrityksesi toimintaympäristön ja olemme helposti saavutettavissa. Paikallisuutemme näkyy myös siinä, että hankimme tavarat ja palvelut paikallisilta toimijoilta.

Rahoituspäällikkömme Lohjalla, Karkkilassa, Nummelassa ja Kirkkonummella tapaavat sinut mielellään yrityksessäsi mutta voitte myös sopia tapaamisen lähikonttoriin. Kun tahdot pankiltasi enemmän, voit myös saada enemmän. Ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

www.saastopankki.fi