Tynninharjun liikkeiden tarjonta on laajentumassa kevään 2024 aikana. Ensimmäinen tapahtuma on uuden Jyskin avautuminen torstaina vastapäätä vanhaa paikkaa tien toisella puolella. Me kävimme tutustumassa uuteen avautuvaan liikkeeseen keskellä muuttokiireiden.

Uusi Jysk on entistä valoisampi

Tynninharjulle avautuva huonekalu- ja sisustustavaratalo Jyskin uusi liike tarjoaa asiakkaille entistä laajemman valikoiman ketjun tuotteita. Uusi avautuva liiketila ei varsinaisesti ole vanhaa suurempi, mutta sen käytössä olevat neliöt ovat paremmin liikkeen tarpeisiin soveltuvat.

Lohjan Jyskin myymäläpäällikkö Panu Söderlund

– Saimme entistä korkeamman ja sitä kautta laajemman varaston, josta saamme asiakkaille varastotuotteet entistä nopeammin, kertoo Lohjan Jyskin myymäläpäällikkö Panu Söderlund.

Panu on tuttu vanhasta paikasta, ja hän esitteleekin mielellään kaiken kiireen keskellä uusia tiloja. Vaikka myymälä ei ole suurempi kuin vanha, on sillä aivan uusia ominaisuuksia tarjottavana.

– Nämä uudet tilat tarjoavat meille entistä paremmat mahdollisuudet tuoda esille laajemmalla skaalalla ulkokalusteitamme, sillä varsinaisesta liikettä kiertävät katetut ulkotilat ja kesällä käytettävissä on myös myymälän ulkopuolella olevat tilat, kertoo Söderlund.

– Uudet tilat mahdollistavat myös entistä paremmin huonekalujen esille tuomisen.

Lohjan Jysk toimii seitsemän henkilön tiimin voimin, ja kesätyöntekijöitä otetaan tarpeen mukaisesti 2-3.

– Muutimme vanhasta paikasta tänne uuteen myymälään neljässä viikossa ja torstain avajaisia varten ollaan hyvin valmiina tarjoustuotteiden kanssa, lupailee Söderlund.

Jysk laajenee Suomessa

Jysk uusii liikeitä tasaiseen tahtiin, ja avaa myös uusia. Tänä syksynä on avautumassa vielä Närpeksen Jysk, joka on ketjun 94. Suomen myymälä, ja loppuvuodesta voi tulla vielä lisääkin.

– Uusimme tai avaamme uusia liikkeitä, eli teemme myymäläprojekteja noin 20 kappaletta vuodessa ja vähitellen jokainen Suomen Jysk-myymälä on muunnettu Lohjan kaltaiseksi Jyskin kolmannen sukupolven liikkeeksi, kertoo Taija Paavola Jyskin markkinoinnista.

– Tavoitteena on 100 Jyskin myymälämäärä aivan lähiaikoina. Iso kysymys on sopivien liiketilojen löytäminen. Jysk ei itse omista Suomessa myymälöitä, vaan toimii vuokralla ympäri Suomea, kuten Lohjankin uusi myymälä.

Sisustus, huonekalut ja nukkuminen

– Jokainen Jysk liike on rakennettu samalla periaatteella, ja jokainen Jyskin asiakas löytää samat tuotteet samoilta paikoilta eri liikkeistä. Tämä uusin 3. konseptimalli on tuonut näkyville lisää miljööideoita, jotka auttavat asiakkaitamme saamaan uusia ideoita. Jokainen Jysk näyttää sisältä mahdollisimman paljon samanlaiselta ja Jyskin perusarvot kuten hyvä uni ja nukkuminen, näkyy tuotevalikoimassa edelleen. Sisustaminen ja huonekalujen ja nukkumisen kanssa Jyskin päätuoteryhmät.

– Jyskin oma eTeam hoitaa uusien myymälöiden rakentamisen ja vanhojen uudistamisen ympäri Suomea. Se, että meillä on oma henkilökunta, joka rakentaa myymälämme, ja se, että jokainen myymälä on periaatteessa samanlainen, mahdollistaa myös henkilökunnan työskentelyn helposti missä vain Jysk-myymälässä.

Nopeampi ja parempi palvelu

Uusi Jysk mahdollistaa isommalla varastolla entistä nopeammat tuotetoimitukset. Click and collect tilaukset ovat puolessa tunnissa saatavilla ja myymälästä ostettu tuote on muutamassa minuutissa varastossa haettavissa. Jyskin iso päävarasto on Ruotsin Nässjössä, josta saadaan tuotteet Suomeen useimmiten parissa viikossa, mikäli Suomen myymälöiden varastoissa ei tuotetta ole saatavilla.

– Tynninharjun uusi Jysk saa naapuriin myöhemmin avautuvasta Julasta varmasti tavoitteita tukevan myymälänaapurin. Meillä on hyviä kokemuksia vastaavanlaisesta naapuruussuhteesta muualla Suomessa mm. Tokmannin naapuruudesta sillä myymälät täydentävät toistensa palveluita tarjoten asiakkaille kaksinkertaisen syyn tulla käymään myymälöissä, kertoo Paavola.