Maanalainen miljöö Lohjalla vanhassa kalkkikivikaivoksessa Tytyrissä on saanut uuden karvaisen ja veikeän asukkaan. Tämän johdosta ilmoitamme avoimen nimikilpailun, jossa valitaan nimi tälle Tytyrin Elämyskaivokseen muuttaneelle peikolle. Jopa hieman jännittävä, mutta ystävällinen olento asuu syvällä maan alla Tytyrin aidossa luolassa, jossa tarjotaan heinäkuusta alkaen koko perheelle sopivia jännittäviä seikkailuja. Nimikilpailumme tarkoituksena on siis löytää tälle rohkealle ja iloiselle peikolle sopiva nimi, joka kuvastaa hänen luonteensa ja luolaelämyksen tunnelmaa.

Maskottipeikko

Tytyrin Peikkoluolan maskottipeikko toivottaa tervetulleeksi perheystävällisille luolaseikkailuille. Kaivoksen uumenissa, lähes sata metriä maanpinnan alapuolella, perheet pääsevät heinäkuusta alkaen kokemaan unohtumattomia hetkiä täynnä jännitystä, iloa ja seikkailua. Uudistuneen Elämyskaivoksen tavoite on tarjota turvallinen ympärivuotinen elämysympäristö, jossa kaikki perheenjäsenet voivat nauttia ainutlaatuisesta luolakokemuksesta.

Peikkoluolan maskottipeikko tuo lisää hauskuutta ja jännitystä tähän maanalaiseen seikkailuun. Hän on ystävällinen ja huumorintajuinen otus, jonka tapaaminen aidossa luolassa on varmasti yksi peikkoluolan huippuhetkistä.

Nimikilpailumme antaa kaikille mahdollisuuden osallistua peikon nimen valintaan. Kutsumme siis kaikki osallistumaan ehdottamalla omia luovia ja sopivia nimiä peikollemme. Kilpailuun voi osallistua Tytyri Elämyskaivoksen Facebook-profiilissa.  Lohjan matkailu valitsee voittajan, ja voittaja yhdessä nimen kanssa julkistetaan samalla sivulla 30. kesäkuuta. Voittajanimen keksinyt osallistuja palkitaan kahdella pääsylipulla uudistuneeseen Elämyskaivokseen.

Tytyri Elämyskaivos sijaitsee Lohjan järvikaupungissa 30 minuuttia Helsingistä.
Kaivoksessa on taidenäyttelyalue, museoalue ja lapsille suunnattu teema-alue sekä yrityskäyttöön soveltuva kokoustila noin 100 henkilölle. 

Uudistunut Elämyskaivos ja uusi peikkoluola avataan 1.7. Avoinna joka päivä 11-18. Pääsyliput 14,50€ /hlö.