Tänään: 12.07.2024

Päätoimittaja

Unkarilainen Asphalt Horsemen keikoilla Lohjalla ja Karjaalla

asphalt horsemen, graydance, monaco, nothing right left, nothing to envy, opus k

Lohjalaisen Graydancen yhteistyö unkarilaisen Asphalt Horsemenin kanssa saa jatkoa tällä viikolla kun bändit esiintyvät keskiviikkona Karjaalla Pub Norriksessa, jossa menossa mukana myös paikallinen karjaalainen Nothing to Envy. Alunperin yhteistyö alkoi AH:n Suomen kiertueella 2015, jonka jälkeen Graydance kävi Unkarissa 2016 ja nyt 2018 on vuorossa Karjaa ja Lohja. Keskiviikon jälkeen torstaina AH esiintyy akustisena lohjalaisen Nothing Right Leftin kanssa Lohjan Opus K:ssa.

Minikiertueen kolmas keikka on sitten perjantaina Lohjan Monacossa, jossa livenä kaikki kolme bändiä noin klo 23 alkaen:  Nothing to Envy, Graydance ja  Asphalt Horsemen – liput 5€.

Graydance on soittanut musiikkia bändinä jo vuosikausia ja tuloksena on 2 julkaistua levyä ja kolmas on työn alla.

Tätä tehdään sydämellä ja intohimolla musiikkiin. Silloin kun aloitettiin tehtiin 90-luvulla grungea mutta nykyään sanoisin, että olemme tällainen melodisen rokin bändi, kertoo Jarkko Virta Graydancestä.

Unkarinvieras Asphalt Horsemen on kotimaassaan menestynyt, jopa niinkin että bändin kakkoslevy valittiin vuoden rockalbumiksi Unkarissa ja ensimmäinen levy oli vuoden rock debyyttialbumi. Bändin jäsenet ovat pitkän linjan musiikin ammattilaisia ja soittavat AH:n lisäksi muissakin bändeissä.

Karjaan Nothing to Envyn malliesitys:

ja vielä Nothing Right Left coveroimassa Nirvanaa:

Keikat siis:

ke 9.5. Pub Norris, Karjaa https://www.facebook.com/events/219413982148215/
pe 11.5. Monaco, Lohja https://www.facebook.com/events/440766956373249/

Molemmissa keikoissa mukana Asphalt Horsemen Unkarista & nothing to envy Suomen Karjaalta! 😎

Graydance mukana vahvasti myös järjestämässä to 10.5. akustista iltaa Opus K:ssa, jossa esiintyy Nothing Right Left ja Asphalt Horsemen. https://www.facebook.com/events/161737287985618/

Tulkaahan mukaan!!