Gunnarlan upea omakotialue sijaitsee Lohjan eteläisessä osassa aivan vehreän Lohjanharjun kupeessa. Asuinalueella pääset nauttimaan Lohjan luonnon parhaista paloista viihtyisässä ympäristössä, erinomaisten ja toimivien liikenneyhteyksien varrella. Alueelta on kilometri Ojamonharjun kaupallisiin palveluihin ja hyvin toimiviin terveydenhuollon palveluihin. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat reilun kilometrin päässä Metsolan alueella. Lohjanharjun houkuttelevat ulkoilumaastot kutsuvat liikkuvia perheitä, golfkenttä viheriöineen on lähes vieressä. Myös suosittu Neidonkeitaan uimahalli sijaitsee pienen matkan päässä. Lohjan keskustaan on matkaa neljä kilometriä. Lähin uimaranta sijaitsee kolmen kilomerin päässä.

Gunnarlan alue rakentuu vaiheittain. Tänä keväänä Lohjan kaupungilla on
tarjolla kolmisenkymmentä omakotitonttia tasaisella, metsäisellä ja helposti rakennettavalla alueella.

-Alue on aiemman kokemuksemme mukaan osoittautunut hyvin suosituksi, tästä syystä olemme erityisen ilahtuneita alueen edelleen rakentumisesta. Nykyään suosituin omakotitalomalli myös Lohjalla näyttäisi olevan yksitasoinen, noin 120-150 neliöinen talo. Gunnarlan alueella meillä on nyt 32 uutta omakotitonttia, joihin juuri tämäntapaisen talon saa rakentaa, kertoo tonttipalveluinsinööri Marja Puhakainen Lohjan tonttipalveluista.

Gunnarlan alueelle rakennetaan kunnallistekniikka kesän 2019 aikana ja tonteille pääsee rakentamaan elo-syyskuussa 2019. Gunnarlan tonttien neliöhinta on alkaen 52 €/m 2 ja vuosivuokra vastaavasti 5% tontin myyntihinnasta. Tonttikoot vaihtelevat 861-1193 m 2 välillä. Tonttien hintahaarukka on täten 41 600-62 036 euroa.

Omakotitontit voi joko ostaa tai vuokrata. Valitse itse, mikä sopii juuri sinun ja perheesi tarpeisiin parhaiten. Voit hakea omaa tonttia Lohjan kaupungilta ajalla 1.2.-30.4.2019. Mikäli samaa tonttia hakee useampi, kaupunki arvioi hakijat ja asettaa heidät järjestykseen.

Tutustu Lohjan Gunnarlan videoon ja tonttitietoihin osoitteessa
www.lohja.fi/tontit