Tapahtuman puuhahenkilöinä ovat toimineet mm. Nina Röntynen sekä Noora Hannus.

Sunnuntaina 14.4. klo 10-18 Lohjan Puu-Anttilassa

Sunnuntaina 14.4.2019 eli äänestyspäivänä tapahtuu myös Puu-Anttilassa, Nina Röntynen ja Noora Hannus ovat toteuttamassa ensimmäistä kertaa messut, joissa aiheena ovat juhlat, häät ja lahjat.

Aluksi ajatuksena oli häämessut, mutta halusimme laajentaa pelkistä häistä kaikenlaisiin juhliin ja lahjoihin ja siitä syntyi tämä kokonaisuus, kertovat Nina ja Noora Puu-Anttilassa.
Sekä Ninalla että Nooralla on omat yritykset, jotka tuottavat palveluita erilaisiin juhliin ja erikoisiin tilanteisiin, joten messujen järjestelyt sopivat normaaleiden työasioiden pariin.
Tapahtuman somistuksesta vastaa järjestävän tajon Juhlatuotanto ja kukat toimittaa Puu-Anttilan naapurissa toimiva kukkaliike Verona.

Messujen tarkoituksena on myös tuoda paikallisia toimijoita lähemmäksi toisiaan ja edistää paikallista yhteistyötä, jo nyt Puu-Anttila saa paljon kiitosta, kun voimme kertoa kyselijöille erilaisista paikallista toimijoista, ja miten näihin saa yhteyden, kertovat Nina ja Noora.

Kymmeniä näytteilleasettajia

Selvästi oli havattavissa, että tällaiselle tapahtumalle on ainakin alueen pienillä yrityksillä ja yrittäjillä tarvetta, koska tapahtumaan on tulossa yli 30 näytteilleasettajaa, ja tapahtumalla ei ole sisäänpääsymaksua, mutta itse tapahtumassa on paljon ostettavaa tarjolla.
Puu-Anttilan messuille on tulossa niin juhla-asujen outlet myymälää kuin myös esimerkiksi Joentaustan juhlavaatteita.

Tavoitteena on saada tästä tapahtumasta jokavuotinen juhliin erikoistunut esittelymessu, josta kuka tahansa voi käydä imemässä vaikutteita ja ideoita omiin juhliinsa tai tapahtumiin, kertovat Nina ja Noora.

Meillä on tässä ensimmäisellä kerralla paljon erilaisia aktiviteettejä tarjolla. Meillä on esimerkiksi 15 minuutin ilmaisia pakohuoneseikkailuja tarjolla, jos pariskunnan toinen osapuoli on vaikka kasvohoidossa juuri silloin.

Tarjolla on myös mahdollisuus nähdä, miten koruja voi valmistaa itse, sillä paikalla on LIIA Design Tammisaaresta.

Monen näytteilleasettajan mukana on myös paljon myytäviä tuotteita. Tarjolla on myös mm. polttaritarjouksia niin pakohuoneelta kuin tanssikoulu Toestarilta.

Live hääpari

Tapahtumalavalle nousee myös oikea hääpari, jolla on tehty erikoistilauksena mm. puku ja tulevalle morsiamelle hiukset. Hääparia haastatellaan ja samalla esitellään mitä oikeastaan on tehty. Mukana tässä myös Studio Hennas ja pukuliike Mancave.

Hae ideoita

Yksi tapahtuman päätarkoituksista on tarjota erilaisia ideoita, niin kattaukseen, lahjoihin kuin omiin häihin tai synttäreille. Tapahtumassa on esillä myös paikallisia tapahtumapaikkoja, joita voi varata omiin juhliinsa.

Palveluita esillä

Lisäksi meille on tulossa Konditoria Pink Lemonin popup kahvila ja aulaan skumppabaari, lisäksi toisessa kerroksessa voit tutustua esimerkiksi Mandaram Oy:n Maarit Lintukorven mindfullness palveluihin.

Toisessa kerroksessa on muutenkin hyvinvointiin ja kiireessä rauhoittumiseen palveluita kasvohoitojen, joogan ja ihonhoidon parissa.

Popup kahvilassa on myös hääkakkutasting, jonne kuitenkin on hyvä ilmoittautua etukäteen järjestäjien sivuston kautta.

Paikalle tulee myös Helmen Hammaslääkäreistä hampaiden ammattilaisia kertomaan hampaiden valkaisusta.

Tapahtuma pyrkii olemaan kaikilla näillä eri palveluilla ja esityksillä vuorovaikutteinen ja sellainen, mistä vierailija saa uusia virikkeitä ja ajatuksia.

Lahjoja ensimmäisille

Järjestäjät ovat näytteilleasettajien kanssa keränneet kävijöille tervetulopaketteja siten, että 40 ensimmäistä saa häälehden ja 100 ensimmäistä saavat yllätyskassin, missä on eri näytteilleasettajilta lahjoja.
Kaikki näytteilleasettajat ovat esitelty Juhlatuotannon kotisivuilla.

Tervetuloa sunnuntaina

Me päätimme järjestää tapahtuman äänestyspäivänä ja toivomuksena luonnollissti olisi, että samalla kuin ihmiset ovat muutenkin liikenteessä, tulisivat he käymään myös Puu-Anttilassa.