ValaisinMarket.fi tarjoaa kattavan valikoiman valaistusratkaisuja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Valikoimasta löytyy kaikkea perinteisistä lampuista ja polttimoista tyylikkäisiin valaisimiin ja varjostimiin. Tarjolla on LED-polttimoita, tyylikkäitä valaisimia sekä ulkovalaistuksen vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu maksimoimaan sekä toiminnallisuus että esteettisyys.

Valikoima käsittää myös erikoisvalaisimet, kuten biljardipöytien yläpuolelle suunnitellut valaisimet, sekä monipuoliset kattokruunut, jotka lisäävät luksusta ja näyttävyyttä jokaiseen tilaan.

Nopea toimitus

ValaisinMarket.fi tunnetaan nopeista toimitusajoistaan. Suurin osa tilauksista lähetetään matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä, ja monesti jopa samana päivänä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaan ei tarvitse odottaa tuotteitaan turhaan, vaan hän saa ne käyttöön nopeasti. Nopea toimitus on erityisen arvokas etu esimerkiksi remonttien yhteydessä tai kun valaistus tarvitsee pikaisesti päivitystä.

Tilaukset voi noutaa kätevästi lähimmästä noutopisteestä jo 2-4 päivän sisällä tilauksesta, mikä tekee prosessista vaivattoman.

Asennuksen helppous

ValaisinMarket panostaa tuotteidensa helppoon asennettavuuteen. Valikoimasta löytyvät valaisimet on suunniteltu siten, että ne ovat nopeita ja turvallisia asentaa. Useimmat valaisimet tulevat koukkukiinnityksellä ja valmiiksi asennetulla pistokkeella, mikä nopeuttaa asennusta ja tekee siitä yksinkertaista.

Tämä helpottaa asiakkaiden mahdollisuutta asentaa valaisimet itse turvallisesti ja vaivattomasti, ilman ammattilaisen tarvetta.

Runsas tuotetieto

ValaisinMarket tarjoaa kattavasti tietoa myytävistä tuotteistaan. Jokaisen tuotteen kohdalla on saatavilla runsaasti kuvia ja yksityiskohtaisia tuotetietoja, jotka auttavat asiakkaita tekemään tietoon perustuvia ostopäätöksiä. Verkkokaupassa on myös videoita tuotteiden ominaisuuksista ja niiden asentamisesta.

Jos asiakkaalla on kysyttävää tai hän kaipaa lisätietoja, asiakaspalvelu on valmis auttamaan ja selvittämään kaikki tuotteisiin liittyvät kysymykset.

Historia ja uudistukset

ValaisinMarket.fi perustettiin alun perin vuonna 2015 nimellä WattWeGot. Vuonna 2018 yritys koki tarpeen päivittää teknistä kapasiteettiaan ja parantaa asiakaskokemusta, minkä seurauksena koko verkkokauppa uudistettiin.

Samassa yhteydessä kaupan nimi muutettiin ValaisinMarket.fi:ksi, jotta se kuvastaisi paremmin sitä, keitä varten kauppa on olemassa: suomalaisia kuluttajia, jotka etsivät laadukkaita ja helppokäyttöisiä valaisimia kotiinsa.

Kommentoi kirjoitusta