Kesäilta ja kohti järvimaisemaa avautuva näkymä katsomosta. Kun siihen vielä lisätään hyvin valmisteltu ja mukaansa tempaava kesäteatteriesitys, on ilta mitä parhain! Veikkolan Kartanoteatteri on hemmotellut katsojiaan jo vuodesta 2008 lähtien älykkäillä, humoristisilla ja vaikuttavilla esityksillään, ja perinnettä jatketaan tänäkin vuonna.

”Kesäteatterin tekemisessä se suomalainen sisu ja hulluus tiivistyy!”. Tämän kesän hyväntuulisessa musiikkipitoisessa komediassa ollaan kahden kartanon loukussa, kun fiktiivinen teatteriseurue vie Veikkolaa maailman kartalle Vuoden kulttuurikylä –kisassa. 

Esitys on svengaava ylistys suomalaiselle kesäteatteritraditiolle, yhteisöllisyydelle, tätienergialle sekä Suomen suloiselle suvelle. Ohjaaja on Pinja Hahtola. Hän on myös toiminut Kartanoteatterin käsikirjoittajatyöryhmän vetäjänä. Säveltäjä ja kapellimestari on Tuija Rantalainen.

Kahden kartanon loukussa – oodi Veikkolalle yhdistää keveällä otteella Eerikin ja Navalan kartanoiden historiaa nykyaikaan. Uteliaina suojelusenkeleinä nähdään kartanoiden viimeiset omistajat, Carl Ferdinand ja Maria von Wahlberg. Kirjaimellisesti pilven päältä he seuraavat, mitä kuuluu heidän noin sata vuotta sitten Kirkkonummen kunnalle testamenttaamilleen kartanoille tänä päivänä.

Esitys valottaa myös sitä, kuinka lähellä von Wahlbergien sydäntä teatteri oli, erityisesti Carl Ferdinandin, jonka tekstejä pilkistää myös näytelmässä. Voi vain kuvitella, miten he myhäilisivätkään, jos he oikeasti näkisivät, mitä kartanolla nyt tapahtuu.

Kahden kartanon loukussa – oodi Veikkolalle

Esitykset ovat Veikkolassa Navalan puistossa, osoite: Navalantie 19, 02880 Veikkola. Esitysajat ovat:

ti 18.6. ennakko
ke 19.6. ensi-ilta
to 20.6.
ti–su  25.–30.6.
ti–la 2.–6.7.

Kaikki esitykset alkavat kello 19.00

Lippujen hinnat:
28 € normilippu
24 € opiskelijat, eläkeläiset, työttömät
10 € lapset
verkkokaupasta ostettaessa lisäksi kaupan palvelumaksu.

Lippuja voi ostaa portilta 45 min. ennen esitysten alkua,
AG-grillistä Nummelasta ja verkosta osoitteesta: Lippu.fi.

Ryhmävaraukset vähintään 10 henkilölle sähköpostilla veikkolankartanoteatteri@gmail.com.

Näytelmässä on väliaika, ja silloin voi ostaa suolaista ja/ tai makeaa suuhunpantavaa puffetista.

Lisätiedot: www.veikkolankartanoteatteri.fi

Kommentoi kirjoitusta