Virkkalan Gardenfest toista kertaa

Vuonna 2020 Rami Heinonen jutteli kavereidensa, kuten Sepi Sundman, kanssa, että Virkkalaan voisi järjestää jonkinlaista musiikkiohjelmaa. Alun perin Sepi oli kiinnostunut tulemaan Ramin Delta Sound liikkeen edustalle soittelemaan, mutta alkuperäinen idea kasvoi nopeasti – aivan kuten monet ideat lähtevät kasvamaan ja niin vuonna 2020 järjestettiin Delta Soundin pihassa ensimmäiset Virkkalan Gardenfestit. Viime vuonna tapahtumaa ei voitu järjestää, mutta nyt lauantaina 13.8.2022 Virkkalassa soi tällä kertaa raskaampi musiikki.

ck

Sabatista bodomiin

Sain niin paljon kannustavaa palautetta kaksi vuotta sitten, että jo silloin päätin, että Gardenfest saa jatkoa, ja nyt niin sitten tapahtuu. Tällä kertaa profiloitiin tapahtuma enemmän raskaamman musiikin puolelle ja tapahtuma alkaa kello 13, ja ensimmäisenä soittaa oma bändini Sabbath Master ja kuten nimi kertoo, pääpaino saattaa olla Black Sabbathin musiikilla, kertoo Rami.

Tänä vuonna tapahtumalla on liput, jotka maksavat 15 euroa etukäteen liikkeeltä ostettuna ja 18 euroa sitten tapahtumapäivänä. Bändejä on esiintymässä peräti seitsemän ja musiikkia soitetaan ilta yhdeksään saakka. Lavalle nousevat Sabbath Masterin lisäksi myös Specthorn Jam, Cargo Cult, A Plan B, Lateral Mist, Haven after Midnight sekä The Enchained.

Tällä kertaa meillä on myös aikuiselle yleisölle tarjoilut, jotka tulee järjestämään Virkkalan oma ravintola eli ravintola Karanteeni. Mukaan pyydetyt bänditkin lähtivät mielellään mukaan tähän toiseen tapahtumaamme, ja itseasiassa varallekin vielä jäi parikin bändiä, jos joku joutuu perumaan. Siksi meillä tänä vuonna onkin tuo sisäänpääsymaksu, jotta voidaan maksaa bändeillekin jotakin, kertoo Rami.

Tapahtuman mahdollistaa luonnollisesti Delta Sound antamalla tilat ja hoitamalla markkinointia, Live Tool tuomalla paikalle äänentoiston, ja mukana ovat myös L&L Mechatronics Oy sekä KELMU ry.

Delta Sound paikallisesti kaikille

Delta Soundin avatessa soitinliikkeensä Virkkalaan, moni alueen musiikinharrastaja oli innoissaan. Nyt saatiin paikkakunnalle jälleen oma soitinliike, joka sekä myy soittimia, että huoltaa niitä.

Monet aloittelevat kitaristit tulevat kysymään neuvoja ja apua, ja totta kai heitä autetaan parhaan kyvyn mukaan, kertoo itse kitaraa pääosin soittava Rami, joka kertoo samalla kuitenkin soittavansa välillä muitakin instrumentteja varsinkin biisejä tehdessään.

Delta Sound tarjoaa paikallisesti kaikkea mahdollista musiikin harrastajalle ja laajat yhteistyöverkostot mahdollistavat neuvojen ja opettajankin yhdistämisen kyselijöille.

Pyritään auttamaan jokaista musiikin harrastajaa parhaamme mukaisesti. Esimerkiksi nyt olemme uutuutena tuoneet meille saataville Rebel Musicin kitarat ja kaiuttimet.

Google tuo meille myyntiä ihan Pohjois-Suomea myöten vaikkei meillä ole edes varsinaista verkkokauppaa. Iso osa myynnistä tulee lähialueen harrastajille. Meille on helppo tulla ja samalla voi kysellä neuvoja ja vinkkejä. Tällainen kivijalkakauppa on ollut ja tulee olemaan vaikeinakin aikoina monen musiikinharrastajan henkireikä, sillä täällä pääsee uppoutumaan musiikkiin ja musiikin soittamiseen.

Tapahtumalinkki: https://fb.me/e/2yBY538qo