Tänään: 22.07.2024

Päätoimittaja

Virkkalan uusi outlet-myymälä otti perjantaina varaslähdön

Virkkala

Lauantaina avattava Virkkalan uusi urheiluvaatteiden ja -tarvikkeiden outlet-myynti aloitti perjantaina tarjoamalla Järnefeltin koulun eskarilaisten jäätelöt ja metrilakua. Yrittäjä Panu Karttusen vieraaksi olivat esiopettajat Mirja Kaukojärvi ja Anne Vainio tuoneet kaksi ryhmää eskarilaisia yrittäjän kutsumana.

– Liike ei ole vielä täysin valmis, joten tällainen varaslähtö auttoi meitä testaamaan tiskin toimintaa jäätelön ja metrilakun tarjoamisen kanssa. Kaikki toimii sen osalta ja olemme vähitellen valmiita huomisiin avajaisiin, kertoo Panu Karttunen itse tiskin takaa.

– Lapset olivat ihmeissään saadessaan maistaa jäätelöä ja halutessaan myös metrimakua. On hieno saada uusi liike Virkkalaan, ja toivottavasti virkkalalaiset ottavat uuden liikkeen alusta alkaen omakseen, kertovat opettajat.

– Metrilakua ei koko Suomesta saa kovin monesta paikasta palveluna, ja Minimelts jäätelö on aivan uutta Lohjalla, vinkkaa Karttunen.

Liike avasi aivan Virkkalan keskustaan, entisen R-kioskin tiloihin Virkkalantie 18:aan. Liike on lauantaista alkaen avoinna joka päivä kello 9-17.

Aluksi urheiluoutlet ja kesäloman jälkeen kioski

Yrittäjä Panu Karttusella on selkeät suunnitelmat tuleville viikoille. Liike avaa nyt lauantaina urheiluoutlet myymälänä ja tarjolla on aikuisille kenkiä ja urheiluvaatteita.

– Urheilutarvikkeiden lisäksi alusta alkaen meillä on tarjolla Il Primo ja Minimelts jäätelöä sekä metrilakua suoraan tiskiltä. Urheiluvaatteissa ja tarvikkeissa meillä on kilohinta ja kengissä parihinnat riippuen onko kenkä sisäpelikenkä, lenkkari, vapaa-ajankenkä tai jalkapallo- tai vaelluskenkä, luettelee Karttunen.

Outlet myynti on ainakin kolme viikkoa, ja esimerkiksi kenkiä on tarjolla 1000 parin erä. Kaikissa muissakin vaatteissa kyse on erästä, eli lisää ei ole tulossa.

– Outletin aikana otamme vähitellen myös muita tuotteita mukaan valikoimaan, eli aloittaen kahvista ja pienestä purtavasta, jotta sitten viimeistään kesäloman jälkeen ollaan täysin valmiita aloittamaan itse kioskitoiminta, mutta nyt mennään tällä.