Virkkalapäiviä suunnittelemassa ja rakentamassa ovat olleet mm. kuvassa olevat Tulentekijöiden Marjatta Luhtasela, Virkkalan MLL:n Paula Turku, ViTan Mikko Mustalahti, Virkkalan yrittäjät ry:n puheenjohtaja Nina Granath, Virkkalan yrittäjät ry:n Kirsi Kinnunen, opettaja Johnny Kronqvist sekä Lohjan Sydän ry:n Eija Perkiömäki.

Tänäkin vuonna Virkkalanpäivät toteutuvat yhteistyössä paikallisten yhdistysten ja yrittäjien kanssa. Vetovastuu on tänäkin vuonna Virkkalan Yrittäjät ry:llä, mutta itse tapahtuma ei toteutuisi ilman VPK:n, ViTa:n, Tulentekijöiden, sekä monen muun yhteistyökumppanin apua.

Iso kiitos kuuluu myös kuljetusliike P.Lindstöm Oy:lle, joka jälleen tälläkin kerralla antaa meille autonsa käyttöön, jotta saamme esiintyjille lavan Virkkalan torille .

Virkkalan Yrittäjät ry:n puheenjohtajaj Nina Granath

30.kerta yhteistä ohjelmaa

Tämän vuoden tapahtuma on järjestyksessään 30. VIrkkalapäivä, ja kaikki lähti Yngve Nymanin ajatuksesta tuoda jotain tapahtumaa Virkkalaan.

Sittemmin vuosien varrella tapahtuma on kehittynyt nykyisen malliseksi yhden päivän tapahtumaksi, ja viime vuodet ollaan menty melko lailla samoilla askelmerkeillä kuin tänäkin vuonna mennään. Tänä vuonna on mukana myös nyt kolmattta kertaa katukäsipalloa, kun ViTa haastaa naapurin SIF:n -12 pojat.

Meidän joukkue on odottanut tätä ottelua pitkään. Varsinkin sitä, että pääsee pelaamaan katsojille. Joukkue on koottu viime vuonna, ja joukkue on pelannut yhdessä yhden turnauksen, joten on kiva nähdä miten pelissä käy. Itse pelissä pelataan 2x 12 minuuttia.

ViTalla on myös oma teltta, missä esittelemme lajejamme laajalla skaalalla. Kannattaa tulla paikalle, jos joukkueliikunta kiinnostaa, sillä juuri nyt haetaan jäseniä moniin joukkueisiin eri lajeissa.

ViTan Mikko Mustalahti

Maksjokilähtöinen kitaristi Marzi Nyman on päivän pääesiintyjä ja hän saa seurakseen lavalle Tapani Miettisen sekä Juha Nymanin.

Granath

Tänä vuonna Virkkalapäivän pääyhteistyökumppanina yrittäjillä on Lohjan Sydän ry, joka tuo mukanaan Virkkalaan pari telttaa ja useamman toimintapisteen.

Lohjan Sydän tuo esittelyteltan Hilman Herkun eteen, ja Kiertävä Sydänpiste on Lohjan Sydänmen kojun vieressä yhteistyössä Etelä-Suomen Sydänpiirin kanssa. Sydänpisteellä sairaanhoitahat vastaavat sydöänterveyskysymyksiin paikan päällä ja tekevät pika-EKG mittauksia halukkaille.

Lisäksi Lohhja Sydän ry on tekemässä kokonaiskolesteroli, hemoglobiini, verenpaine ja pika-EKG mittauksia Virkkalan Omena-Apteekissa kello 9-13.30.

Näiden lisäksi Lohjan Digiseniorit tarjoavat Digiopastusta Virkkalan kirjastolla maksutta.
Yleisölle tarkoitetut Bajamajat ovat Punaisen ristin toimitilojen alapuolella, Eläinklinikka Aarteen edustalla.

KO