Nyt jo viidettä kertaa järjestettävään Vuoden Hääyritys -kilpailun finaaliäänestykseen on päässyt mukaan neljä Lohjalla toimivaa yritystä. Hää- ja juhla-alan yritykset ovat ilmoittaneet mukaan niin yksityiset henkilöt kuin yrityksetkin.Finaaliäänestykseen pääsee korkeintaan 15 yritystä joka kategoriasta. Vuoden Hääyritys 2019 valitaan yleisön ja ammattilaisraadin äänten perusteella. Vuonna 2018 finaaliäänestyksessä annettiin yli 40 000 yleisöääntä. Finaaliäänestys on avoinna 12.1. kello 16.00 saakka.

Lohjalta mukana finaaliäänestyksessä ovat GROOM Parturit (kategoriassa Vuoden sulhaspalvelu 2019), Konditoria Pink Lemon (kategoriassa Vuoden hääleipuri 2019), Juhlatarvike (kategoriassa Vuoden hääkauppa 2019) ja Häämetsä (kategoriassa Vuoden (muu) hääpalvelu 2019).

Vuoden Hääyritys valitaan vuosittain Love me do -häätapahtuman toimesta valtakunnallisella yleisöäänestyksellä yhteistyössä Hääideasivusto amoriini.comin ja Häät-lehden kanssa. Kilpailun tarkoituksena on esitellä lukuisia upeita suomalaisia hää- ja juhla-alan yrityksiä, joita tästä maasta löytyy sekä nostaa esille alan ammattilaisia ja osaajia.

Vuoden Hääyritys 2019 -kilpailun info löytyy Love me don verkkosivulta.