Lohjan Yrittäjät ry on valinnut Vuoden 2020 yrittäjäksi Carnevale Coffee Roastery Oy:n yrittäjän Ismet Kuzun. Kaupungintalo Monkolassa pidetyssä pienimuotoisessa palkitsemistilaisuudessa oli paikalla yrittäjäyhdistyksen ja Lohjan kaupungin edustus.

Kuzu on koko Lohjalla olonsa ajan kehittänyt liiketoimintaansa. Liikkeelle hän lähti vuonna 1993 perustetusta Tmi Ismet Kebab Pizzeriasta ja sen jälkeen on mm. perustettu Jokioisiin Suomen ensimmäinen pitaleipätehdas yhdessä yhtiökumppanin kanssa. Ismetin brändin alla on tällä hetkellä seitsemän ravintolaan. Vuonna 2012 Perttilään avattiin pizzeria ja Lohjan ensimmäinen puupizzauuni sekä paahtimo. Lohjan Paahtimon perustamisen alkuperäinen tarkoitus oli, että omiin ravintoloihin saataisiin tuoretta, itsepaahdettua kahvia. Kysyntä kuitenkin kasvoi pian, eikä aikaakaan, kun Lohjan sydämeen Laurinkatu 55:een perustettiin Carnevale Coffee Roastery- kahvila vuonna 2015. Siellä pääsee nauttimaan aina tuoretta kahvia.

Tällä hetkellä suunnitteilla on kahvilan yläkertaan, entiseen yökerhoon tehtävä boutique hotelli, johon tulisi 18 huonetta. Yökerho on ollut entinen Lohjan kaupunginhotelli, joten hotellin myötä palattaisiin takaisin siihen, mistä talossa on aikoinaan lähdetty liikkeelle ja Lohjalle saataisiin pitkään kaivattu hotelli.

Tilaisuudessa luovutettiin myös yrittäjäristi. Sen sai Toivepiha Oy:n Sanna Moilanen.

Mika Sivula (vas), Pasi Hotti, Ismet Kuzu, Maarit Salo ja Sanna Moilanen.