Siuntion Yrittäjien vuosikokous järjestettiin eilen, 30.11.2022 ja täällä tehtiin henkilövalintoja sekä palkittiin Vuoden yrittäjä.

Siuntion yrittäjät ry on perustettu vuonna 1985 ja on Suomen Yrittäjien yrittäjäyhdistys ja kuuluu Uudenmaan aluejärjestöön toimien Siuntiossa toimivien pienten ja keskikokoisten yritysten ja yrittäjien yrittäjä-, elinkeino- ja työnantajapoliittisena etujärjestönä. Tavoitteena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä paitsi oman kunnan alueella niin myös yleisesti. Yrittäjien kautta on saatavilla koulutusta ja sen piirissä järjestetään tapahtumia, jotka ovat hyviä tilaisuuksia paikallisten yrittäjien verkostoitumiseen ja tietojen sekä kokemusten vaihtamiseen yrittämiseen liittyen. Tälläisiä tapahtumia ovat mm. lähes joka kuukausi järjestettävät Siuntion Yrittäjien aamiaiset.

Vuosikokouksessa valittiin uusi puheenjohtaja, Stefan Svanfeldt kuusi vuotta Siuntion Yrittäjiä luotsanneen ja erovuoroisen Kaisa Randströmin tilalle. Yhdistyksen hallituksen kokoonpano on tulevana vuonna Stefan Svanfeldt, Kaisa Randström, Minna Nieminen, Hannele Hatanpää, Jan-Erik Paajes, Kati Riesen, Roger Dyhr, Kaisa Kivinen ja Pauliina Sjöholm.

Kokouksen yhteydessä palkittiin Vuoden yrittäjä, Caja de Niños Oy, jonka yrittäjät, Joonas Vihinen ja Henrik Nurminen ovat Siuntion keskustassa NuCa Bar & Cafe’n ja Störsvikin uimarannalla kesäisin toimivan NuCa Beach Cafe’n takana. Yritys on lisännyt omalla persoonallisella tavallaan Siuntion palveluja sekä työllistänyt myös siuntiolaisia nuoria.

Kuusi vuotta Siuntion Yrittäjien hallituksen puheenjohtajana toiminut Kaisa Randström luovuttaa puheenjohtajan työkalun jatkajalleen Stefan Svanfeldtille (kuva Hanneliner).
Vuoden yrittäjä on Caja de Niños Oy, jonka takana ovat Joonas Vihinen (kuvassa) ja Henrik Nurminen. He ovat rikastuttaneet siuntiolaista yrityskenttää NuCa Bar & Cafe’ella keskustassa ja Störsvikissä NuCa Beach Cafe’ella (kuva Hanneliner).