Päätoimittaja

Vuokravääpeli on asuntosijoittajan ja vuokranantajan luotettava kumppani

Lohjalla on aloittanut palvelu, jolle voi ulkoistaa kaikki vuokra-asuntoihin liittyvät asiat; asuntotarkastukset ja -näytöt, avainten luovutuksen ja vastaanoton, vuokrasopimuksen laadinnan, vuokrien maksuvalvonnan ja vuokrasuhteen hoidon.

Mistä palvelu sai alkunsa?

Olen itse toiminut vuokranantajana jo vuosia, ja huomasin ettei Lohjalla ole paikallisesti toimivaa asuntojen vuokravälittäjää.

Niinpä näkemykseni mukaan tässä oli markkinarako, jota lähdin nyt helmikuun alusta uutena yrittäjänä innokkaasti täyttämään.

Vuokravääpelin Lari Lindén

Kenelle Vuokravääpeli on sopiva?

Palvelut ovat suunnattu niille vuokranantajille, jotka eivät syystä tai toisesta halua itse hoitaa vuokrasuhdetta tai haluavat vapauttaa omaa aikaansa muuhun.

Lisäpalveluina asiakas saa ammattimaiset valokuvat ja virtuaalisisustuksen asunnoista. Vuokrattavuutta parantavat remontit hoituvat myös Vuokravääpelin koordinoimana.

Vuokravääpeli on laillistettu vuokra-asuntojen välitysliike (LVV) ja toiminnassa noudatetaan Hyvää vuokravälitystapaa. Yrityksellä on käytössä moderni ohjelmisto, jonka avulla koko vuokrasuhteen elinkaarta hallinnoidaan, ja johon sekä vuokranantajalla että vuokralaisella on omat näkymät mobiiliapplikaatiossa.

Miksi Vuokravääpeli?

Ensisijainen syy valita kumppaniksi Vuokravääpeli on paikallisuus. Olen itse lohjalainen ja sukujuureni useiden sukupolvien ajalta ovat täällä. Paikallistuntemus ja kokemus markkinasta tuovat etua asiakkaalle. Toki mielelläni käännän katseeni myös ympäryskuntiin ja tutustun niihin toimeksiantojen myötä, kun tässä on alkuun päästy.
Omaan korkean työmoraalin ja se mitä teen, teen huolella. Erinomainen asiakaspalvelu on minulle sydämen asia! Pyrin aina siihen, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen.
Mottojani ovat ”erinomaisuus asuu yksityiskohdissa” sekä ”sovitaan mitä tehdään – tehdään mitä sovitaan”

Kysy lisää

Vuokravääpeli hyödyntää digitaalisia palveluita, mukaan lukien sähköiset allekirjoitukset. Larin tavoittaa soittamalla 041 311 7030 sekä sähköpostilla linden@vuokravaapeli.fi

www.vuokravaapeli.fi