Tänään: 13.07.2024

Päätoimittaja

Wellbeing You Hyvinvointipalveluiden Leena Tähtinen on uusi lohjalainen yrittäjä.

bemer, bodymind, lohja, Virkkala, wellbeing

Leena Tähtinen toimi hyvässä työssä markkinoinnin ja myynnin parissa, mutta huomasi, että oma hyvinvointi ei ollut kohdallaan ja stressi painoi – oli aika tehdä jotain.
Leena ei jäänyt miettimään, vaan haki apua, ja apu löytyi kehon ja mielen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kautta.
– Samalla kun sain itselleni avun, huomasin, että minun oli mahdollisuus myös kouluttautua alalle ja muutaman sattumuksen kautta päädyin sitten avaamaan oman hoitopisteen Virkkalaan tänä vuonna, kertoo Leena.
– Yritystoiminta on vasta alussa ja tässä opetellaan vielä yritysrutiineja, mutta yritykseni palveluiden rakenne on selkeä ja oma tehtävä on selvä.
– Näen oman tehtäväni ja työni auttaa lohjalaisia työikäisiä voimaan paremmin, kokonaisvaltaisesti.
– Esimerkiksi Bodymind hoidossa kehosta puretaan stressiä sekä samalla vahvistetaaan kehoa. Tavoitteena on käynnistää kehon omat paranemisprosessit. Bodymind on askel kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä terveeseen ja parempaan elämään, jatkaa Leena.

Ei vain keho, vaan
myös ulkonäkö

Monelle meistä ulkonäkömme aiheuttaa stressiä. Leenalla on tarjota tähän apua – juonteisiin, kiinteytykseen ja kaksoisleukaan, akneen, atooppiseen ihottumaan tai vaikkapa hiustenlähtöön.
– Edustan saksalaista Byas tuoteperhettä, jonka avulla jokainen meistä voi hoitaa kauneuttaan ammattimaisesti aivan kotioloissa, kertoo Leena.

Voi paremmin, voi hyvin

Wellbeing You Hyvinvointipalvelut tarjoavat myös Bemer-hoitoja. Olet saattanut kuulla niistä aiemminkin. Bemer-hoidot stimuloivat heikentynyttä verisuonten seinämien luontaista liikettä ja siten se toimii tehokkaana tukihoitomuotona.
– Jos tunnet itsesi väsyneeksi, tai kärsit fyysisistä kivuista ja säryistä. Olet stressaantunut tai masentunut, mutta haluaisit voida paremmin luonnollisella, tehokkaalla ja turvallisella menetelmällä – silloin sinun kannattaa tulla käymään luonani, kutsuu Leena.
– Tunnetason stressit saattavat olla yllättävän monen vaivan taustalla, mutta et vain itse tiedosta sitä.
– Yksi todellinen syy, miksi uskon ja tiedän palveluideni tehon, olen minä itse. Voin nykyään paremmin kuin ennen ja on ihanaa, kun voin antaa hyvinvointia nyt myös muille ja sillä tavalla voin auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Wellbeing You
Leena Tähtinen
0400-297 496

Lue lisää palveluista:
www.wellbeingyou.fi