Oletko koskaan lukiessasi Ykkös-Lohjaa tullut ajatelleeksi, että lehti on ilmestynyt jo yli 30 vuotta. Ykkös-Lohja jaetaan joka viikko siten, että se tavoittaa kaikki mainosjakelun alueella olevat lohjalaiset taloudet sekä Nummelan että Pohjois-Siuntion ja näillä talouksilla jaetaan joka viikko 34 000 Ykkös-Lohja lehteä.

Uutisia ja yritysesittelyjä

Ykkös-Lohjan sisältöideana on tuottaa uutisia tulevista tapahtumista ja siitä mitä alueella tapahtuu päätöksenteon suhteen. Teemme myös mahdollisuuksien mukaan artikkeleita yrityksistä ja kaikki lehdessä julkaistut artikkelin julkaistaan myös avoimesti luettavina kotisivuillamme www.ykkoslohja.fi

Artikkeleiden lisäksi lehti on luettavissa PDF-versiona heti keskiviikkoisin, eli jos et halua paperiversiota mainosjakelun kautta, voit lukea lehden suoraan netistä.

Laajin alueellinen media

Jos lehteä jaetaan viikoittain lähes 34 000 kotitalouteen niin aina kerran kuukaudessa lehteä tehdään laajennettu painos, jolloin lehti jaetaan tämän viikkoiseen tyyliin myös Vihtiin laajemmalti sekä Karkkilaan, jolloin lehti kattaakin jo lähes 44 000 kotitaloutta ja on alueensa laajin yksittäinen viikkolehti. Netissä Ykkös-Lohjaa lukee kuukausittain yli kymmenen tuhatta ihmistä, joten myös digiversiolla ja artikkeleilla on omat lukijansa.

Digiä unohtamatta

Ykkös-Lohjan nettiartikkelit ovat myös Google-indeksoituja, eli yritys joka on tilannut itsestään PR-artikkelin saa samalla kertaa niin näkyvyyden lehdessä kuin lisänäkyvyyttä ja linkin nettiin siten, että myös Google löytää sen, mutta lehden julkaisija Kettu Julkaisut Oy on mahdollistanut myös sellaisia paikallisia markkinointikampanjoita ja näkyvyyttä nettisivustoilla sekä sosiaalisessa mediassa, että yrityksen ei välttämättä ole tarpeen ottaa näkyvyyttä lainkaan lehdessä, jos tuntuu siltä, että tämä lehti ei kenties ole se paras kontaktipinta mahdollisten uusien asiakkaiden hankintaan.

Ykkös-Lohjan toimintaperiaate on tuottaa tietoa tulevista tapahtumista alueen asukkaille, matkailijoille sekä tarjota useampia kanavia alueella toimiville ja alueella markkinoiville yrityksille uusien asiakkaiden löytämiseksi ja tuotteidensa myyntiin.

Paikallinen, yksityinen

Ykkös-Lohjan on yksityinen ja oikeasti paikallinen yritys, joka haluaa tehdä mahdollisimman paljon yhteistyötä paikallisten yritysten ja organisaatioiden kanssa kehittäen paikallista yhteistyötä ja paikallisuutta.

Nykyaikaisessa mediakentässä paikallinen toimija alkaa olla harvinaisuus, mutta kiitos asiakasyritystemme, olemme pystyneet tuottamaan teille, hyvät lukijamme, joka viikko annoksen alueen uutisia ja tulemme tekemään näin myös jatkossakin, yksityisesti ja paikallisesti.

KO