Toimittaja

Ystävänpäivän sokkotreffit ja Speed date Tytyrin Elämyskaivoksessa

Tytyri Elämyskaivos

Tytyrin Elämyskaivos järjestää ystävänpäivänä 14.2. klo 19 Pimeän kierroksen, erikoisteemalla Sokkotreffit. Luvassa on siis kirjaimellisesti sokkotreffit, kun asiakkaat viedään kierrokselle 100m maan alle kaivoskäytävien hämärään, pelkän otsalamppujen valossa. Kaikille sokkotreffien osallistujille jaetaan heijastavat sydämet ja otsalamput, joiden avulla voi etsiä itselleen uuttaa ystävää. Tämä mahdollistaa myös sen, että kierrokselle voi osallistua ilman sokkotreffejä. Kaikki sokkotreffeistä kiinnostuneet antavat heijastimien loistaa uusille tuttavuuksille ja muuta vieraat voivat peittää heijastimen ja jatkaa kierrosta normaaliin tapaan.

Itse Pimeä kierros kestää noin 2h ja se kierretään kaivoksen yleisvalaistuksen ollessa poissa, ainoana valonlähteenä kypäriin kiinnitetyt otsalamput. Kierros on näin astetta jännittävämpi, minkä lisäksi kierroksen oppaat ovat kehittäneet pieniä yllätyksiä matkan varrelle. Kierroksen jälkeen on mahdollista osallistua maailman ensimmäisille pilvenpiirtäjähissiajelun aikana järjestetyille Speed Date:lle.

Mikäli siis Pimeän kierroksen aikana alkaa sydän sykkiä jollekin, voi oppaalta toivoa pikatreffejä hissiin. Pikatreffeillä on noin minuutti aikaa tehdä vaikutus toiseen, kun opas ajeluttaa heidät Koneen huippunopealla hissillä alas 100 metrin syvyyteen ja takaisin ylös maan pinnalle. Tämän jälkeen on toisen parin vuoro.

Idea Ystävänpäivän sokkotreffitapahtumaan lähti aikaisemmista ystävänpäivä tapahtumista, joihin on voinut napata kaverin samaan hintaan mukaan. Mutta nyt mahdollista olisin löytää uusi ystävä ja vieläpä maan uumenista. Itse Pimeitä kierroksia on järjestetty jo useamman vuoden ajan ja ne ovat olleet aina yleisön suosikkeja, niin Tapahtumien yönä kuin Halloweeninakin.