Tänään: 25.06.2024

Päätoimittaja

Vinkkaa ja veikkaa

Tällä viikolla vakiokupongilla seikkaillaan paria tasoa normaalia alempana, joten me suuntaamme katseet jo pian alkavaan Veikkausliigaan. Tulemme nimittäin seuraamaan Veikkausliigaa myös uuden nettisivustomme kautta:

www.vinkkaajaveikkaa.fi

Tuonne sivustolle tulee joka viikko (mikäli ehdimme) mahdollisuus itse veikata muita vastaan 1×2-tyylisesti mutta maalilukemin. Mitä paremmin arvaat, sitä paremmat pisteet saat – mikäli tarpeeksi veikkaajia osallistuu, tulemme varmasti antamaan jonkinlaisen palkinnon myös parhaalle veikkaajalle. Tähän mennessä tuolla Vinkkausliigassa on ollut satunnaisesti otteluita, mutta nyt kesällä on kaksi eri sarjaa veikattavissa. Molemmat sarjat ovat kotimaisia: jalkapallosta Veikkausliiga ja sitten lohjalaisittain kovaa nostetta saanut amerikkalaisen jalkapallon pääsarja eli Vaahteraliigan ottelukalenteri on jo kirjattu järjestelmään ja vain odottaa vinkkaajia.

Aloituskierros vinkattavissa

Veikkausliigan aloituskierros on myös avattu jo sivustolle. HJK lähtee suurena suosikkina jälleen kerran Veikkausliigaan. Vedonlyöntikertoimissa SJK sekä Kups on nostettu haastajiksi, mutta todennäköisyydet heidän mestaruuksille on huomattavasti pienemmät kuin HJK:n, mutta kausihan sen sitten näyttää miten oikeasti käy.
Tällä viikolla ei varsinaista pelivihjettä noille alasarjojen peleille julkaista.