Miika Stormin ottama kuva Lionessesin tämän kauden pelistä

Lohja Lionesses järjestää jenkkifutiksen alkeiskurssin naisille. Ilmainen kurssi sisältää neljä treenikertaa, keskiviikkoisin ajalla 8.9.-29.9. klo 18.30-20.00 Virkkalan urheilukentällä Lohjalla (Kisakuja 3). 

Kurssi on avoin kaikille yli 15-vuotiaille tytöille ja naisille. Aiempaa laji- tai urheilutaustaa ei tarvita, vaan tärkeintä on hyvä tsemppi ja into oppia uutta!

Amerikkalainen jalkapallo on fyysinen ja taktinen pallopeli, jota naiset ovat pelanneet Suomessa vuodesta 2009 alkaen. Jenkkifutis sopii kaiken kokoisille ja näköisille harrastajille, sillä eri pelipaikoilla tarvitaan erilaisia taitoja ja vahvuuksia. Lionessesissa pelaa tällä hetkellä 18-42 -vuotiaita naisia – äitejä, tyttäriä, vuorotyöläisiä, opiskelijoita ja yrittäjiä. Pelaamme tällä hetkellä naisten 1-divisioonassa. Toivotamme uudet pelaajat lämpimästi tervetulleiksi mukaan!

Alkeiskurssilla tutustumme amerikkalaiseen jalkapalloon lajina sekä erilaisiin pelipaikkoihin ja niissä tarvittaviin taitoihin. Ensimmäiset kolme kertaa toteutetaan ilman kontaktia ja viimeisellä kerralla päästään törmäilemään ”romut niskassa” eli täysissä varusteissa! Ota kurssille mukaan ulkoliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät (lenkkarit tai nappikset), vesipullo sekä iloinen, utelias mieli.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: aftlionesses@gmail.com