Tänään: 12.07.2024

Mainosta brändiäsi, edusta tyylikkäästi ja ylläpidä asiakassuhteita

Sinun firmasi on sinun brändisi. Joidenkin tapauksessa se on vain yksi henkilö, useimmiten kuitenkin useampi. Miten sinä edustat ja mainostat brändiäsi?

Meillä on verkosto, joka pystyy tarjoamaan sinulle hyvät paikalliset palvelut brändisi ja yrityksesi näkyvyyteen – itsesi kautta,, henkilökuntasi kautta sekä eri medioiden kautta. Oman brändin näyttäminen esimerkiksi vaatetuksen kautta ei ole ollenkaan paha asia, vaan juuri sitä, mitä sinun pitääkin tehdä – luoda muistikuvia niin potentiaalisille asiakkaille kuin jo olemassa oleville asiakkaille. Monesti se asiakasuskollisuus kestää aina seuraavaan ostokseen saakka, jos et ole varmistanut, että asiakkaasi muistaa sinut.

Promotion makes business

Siinä missä verkostomme ER-tuki ja Kettu Markkinointi voivat vahvistaa logoasi graafisesti, tai luoda kotisivuillesi uuden ilmeen tai aktivoida sosiaalisen median kanavasi, verkostomme mainosteippaamo OmaLogo voi tuoda brändisi näkyville käyttämiisi vaatteisiin niin töissä kuin harrastuksissa – tai pienempi tai isompi logo autoon, kylttiä seinään ja uusia esitteitä jakeluun joko printti tai digimuodossa – anna meille mahdollisuus!

Verkostomme ammattilaisilla on vuosien kokemus näistä töistä ja mielellämme koostamme kokonaisuuden, mikä sopisi sinulle ja teidän yritykselle parhaiten. Olet sitten autokorjaamoyrittäjä tai pankkiiri – meillä on sinulle sopivia näkyvyysratkaisuja. Haluat sitten tarjota paikalliselle nuorten urheilujoukkueelle omat treenipaidat tai laittaa logosi heidän uusituille kotisivuilleen – meiltä löytyy apua näihinkin.

Esimerkkinä Kettujen ja ER-tuen toimittamat kotisivut paikalliselle urheilujoukkueelle, jolla mahdollistetaan entistä parempi näkyvyys myös yhteistyökumppaneille:

www.nummelankiekkoveljet.fi

Kotisivujen toimituksessa tavoitteena on luoda sivusto, joka sekä kelpaa asiakkaalle, että on heille itse päivitettävissä. Löytyy hyvin Googlesta ja on mobiilisti hyvin käytettävissä. Tavoitteena ei ole tehdä maailmaasyleileviä hienoa ja monimutkaisua ratkaisuja, vaan juuri asiakkaan näköisiä ja heidän käyttöönsä toimivia sivustoja, kuten esimerkkinä lohjalainen rengasliike:

www.manunlasijarengas.fi

Sinä, asiakkaasi, työntekijäsi

Esimerkkinä OmaLogon toimittama tiimitakki, jossa ei ole ainoastaan tiimin oma logo vaan myös kumppaneiden logot:

Ja onhan se näkyvyys yhä myös paljon printissä tapahtuvaa mainostamista, jota tuotamme Kettu Julkaisujen ja Ykkös-Lohjan kautta sekä Kettu Markkinoinnin kautta asiakkaillemme viikottain. Tässä esimerkkinä pari aivan uusinta mainosta, jotka ovat joko menneet lehteen tai josta on tehty esimerkiksi juliste, jotka myös onnistuvat OmaLogon pajalla.

Asiakassuhteet

Jokaisen yrityksen toiminnan perusedellytys on sen liiketoiminnan oman ytimen lisäksi myös asiakkaat ja asiakassuhteiden ylläpitäminen. Se, että olet joskus saanut myytyä jotain on vasta asiakassuhteen aloitus. Hyvä asiakassuhde kestää vuosia, mutta yksikään suhde ei kestä, jollei siitä pidetä huolta. Mitäköhän asiakkaasi sanoisi, jos antaisit hänelle paidan tai takin, tai kassin…. seuraavalla kerralla siellä käydessäsi. OmaLogosta voimme tuottaa sinulle siistejä asiakaslahjoja, joissa on firmasi brändin mukainen logo tai nimi.

Ja jos sinusta tuntuu, että on jotain, mitä et asiakkuuksissa ole tullut miettineeksi, kutsu ER-tuen Kari Oksanen paikalle = kouluttajana aiheena asiakkuudet mm. Suomen Yrittäjien Yksinyrittäjäakatemiassa.