Meillä on ilo esitellä palkittu Osmo ja sen luova Creative Starter Kit, jonka avulla lapset voivat oppia uusia tärkeitä taitoja stressittömässä ympäristössä sekä hauskalla, motivoivalla ja vuorovaikutteisella tavalla. Suomessakin jo suosittuun asemaan noussut Creative Starter Kit yhdistää luovia työkaluja, pelejä ja huipputeknologiaa edistääkseen luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja vuorovaikutteisen piirtämisen avulla. Se on täydellinen päivitys kolmeen Osmo-peliin: Monster, Newton ja Masterpiece.

Videoa mistä pelissä on kyse

Olemme iloisia voidessamme esitellä palkitun Osmon ja sen Creative Starter Kitin, jonka avulla lapset voivat oppia uusia tärkeitä taitoja stressittömään ympäristöön – hauskalla, motivoivalla ja vuorovaikutteisella tavalla. Pohjoismaissa suosittu Creative Starter Kit yhdistää luovia työkaluja, pelejä, ja huipputeknologiaa luovuuden ja ongelmanratkaisutaitojen edistämiseksi interaktiivisen piirtämisen avulla. Se on täydellinen päivitys kolmeen hämmästyttävään peliin: Monster, Newton ja Masterpiece.

Hauskat ja interaktiiviset Osmo-pelit edistävät ruumiillista oppimista fyysisen ja digitaalisen vuorovaikutuksen kautta, koska Osmo uskoo vuosikymmenten tutkimukseen, joka havainnollistaa lapsia parhaiten käytännön koulutuksesta. Kaikki interaktiiviset Osmo-pelit kehitetään yhteistyössä suunnittelijoiden ja lasten kehitystutkija tiimin kanssa. Tämä takaa, että kokemus todella kiinnostaa lapsia ja voi pitää vanhemmat ja opettajat luottavaisina siitä, että heillä on erinomaiset opetusvälineet nuorille opiskelijoille.

Creative Starter Kit tuo lapsille vuorovaikutteista oppimista käyttämällä luovan taulun ja kuivavaraston merkkejä lisätyn todellisuuden toteutuksella. Oikeiden piirustusten ja esineiden käyttö saa oppimisen tuntumaan taianomaiselta, kun lapsen omat teot tulevat eloon. Creative Starter Kitin avulla lapset voivat lähteä uusiin seikkailuihin, ja ratkaista tarinaongelmia omilla piirustuksilla, jotka tuodaan eloon tabletilla. Myös varhainen fysiikka tulee tutuksi, ja luovia piirustustaitoja edistetään suuresti. Kaikki Osmon kanssa leikkiminen ja oppiminen tapahtuu reaaliaikaisen ääni- ja visuaalisen palautteen avulla, jonka avulla lapset oppivat kokeilujen kautta.

Osmo Creative Starter Kitin avulla opitut taidot vaihtelevat piirtämisestä ja visuaalisesta ajattelusta kuunteluun, ongelmanratkaisuun, fysiikkaan ja hienomotoriset taidot. Osmo opettaa näitä arvokkaita taitoja iloisen pelikokemuksen kautta, ja se on ehdottomasti jotain lisättävää opetussuunnitelmaan sekä koulussa että kotona.

Mitä laatikossa on?

Osmo Base & Reflector iPadille, uusi Creative Board, 4 kuivapyyhemerkkiä, mikrokuitutallennuspussi, 3 englantilaista pelisovellusta: Monster, Newton ja Masterpiece.

Mitä Osmo on?

Osmon oma heijastava tekoälyteknologia mahdollistaa sen, että iPad tai Amazon Fire -tabletti voi ”nähdä” fyysisiä esineitä sen edessä. Tämä ensimmäinen laatuaan antaa lapsille tyhjän kankaan ilmaista itseään ja oppia käytännön leikin kautta. Yrityksen fyysiset ja digitaaliset kokemukset, lähestymistapa harkittuun muotoiluun ja teknologian elegantti, ikään sopiva käyttö ovat nostaneet Osmon brändin Applen kaltaiseen asemaan opettajien ja vanhempien uskollisella seuraajalla.

Vanhemmat ja entiset Googlen insinöörit perustivat Osmon luomaan hauskoja ja ravitsevia leikkikokemuksia, joiden tarkoituksena on nimenomaan tuoda lisää käytännön leikkimahdollisuuksia sekä pojille että tytöille.

Creative Starter Kit on saatavilla hintaan 99,99 €.

Osmo Creative Starter Kit jaetaan Suomessa  https://www.gigantti.fi/

Lisätietoja: www.vendora.se