Me kaikki etsimme entistä enemmän vastauksia kysymyksiimme netistä. Emme etsi niitä vanhaan malliin kirjoista tai kysele kavereilta, me Googlaamme. Siksi nykyään yritysten ja erilaisten palveluntarjoajien on hyvä löytyä Googlesta, ja vielä kohtuullisen ensimmäisten hakutulosten joukossa.
Monet meistä aikuisista vielä muistavat myös keltaiset sivut eli isot kirjat, joita haettiin kotiin aina kerran vuodessa, siinä oli oman alueen yritysten puhelinnumerot – se oli aikaa ennen internettiä.
Netti on kuitenkin tuonut mukanaan paljon hyvää, ja mekin lehdessä julkaisemme kaikki lehden artikkelit myös netissä, mutta koska lehteä teemme vain yhden viikossa, olemme perustaneet ja ylläpidämme useampaa eri aiheen ympärille perustettua nettisivustoa.
Näillä teemasivustoilla voimme tuottaa paljon enemmän sisältöä, kuin tässä lehdessä, ja netistä sen myös voi nähdä useampia, vahingossakin.

www.hyvinvointi.pro

Hyvinvoinnin perusta on terveys ja siihen pohjautuu sivustomme osoitteessa hyvinvointi.pro. Alunperin sen yhtenä ajatuksena oli koota paikallisia hyvinvoinnin ammattilaisia esittelemään palveluitaan yhdelle sivustolle, mutta tuo tavoite ei ole vielä kovin hyvin täyttynyt,
Tällä hetkellä sivu toimii hyvinvointiin ja terveyteen liittyvien uutisten ilmestymispaikkana, mutta jos itse toimit hyvinvoinnin alalla – lähde mukaan, joko esittelemään omaa toimintaasi tai kehittämään itse sivustoa.

Tällä hetkellä esimerkiksi artikkeleissa kirjoitetaan niin tupakoinnin haitoista kuin geeniterapiasta, erilaisista tutkimuksista ja uusista hoitomuodoista.
Hyvinvointiin liittyy suurelti myös nykyinen suuntauksemme olla entistä enemmän kiinnostuneita omasta itsestämme, mitä olemme, miten toimimme ja miksi olemme tulossa. Se on osittain viime vuosien aikana jopa mennyt hieman yliampuvaksikin, mutta perusajatuksena siinä on ideaa. Siksi olemme perustaneet aivan uuden sivuston.

www.lifecoaching.fi

Elämäntapavalmentaminen on nykyaikaa – ei siitä puhuttu vielä muutama vuosi sitten. Uusi elämäntapavalmentamisen eli life coachauksen sivusto on todella uusi ja tämä teksti on itseasiassa ensi kerta kun siitä missään vielä kerrotaan. Sivusto on täysin alkuvaiheissaan, mutta jos sinä toimit alalla, nyt kannattaisi olla mukana.

Life coach eli elämäntaidon valmentaja

Sivusto on koonti tämän alan tarjonnasta ja uutisista Suomessa ja toivomme sivuston aktivoituvan todella tulevan vuoden aikana.
Kun nyt sitten puhutaan elämäntavoista, valmentamisesta ja hyvinvoinnista ja puhutaan kokonaisuuksista, joihin liittyvät niin ruoka, liikunta kuin mielen hyvinvointi, on meillä sivusto myös liikuntaa ja urheilua ajatellen.

www.sportting.fi

Erilaiset teemasivut mahdollistavat meille uudenlaisia palvelukokonaisuuksia, joiden kautta niin paikalliset kuin kansalliset toimijat pääsevät esille, kohtuullisilla kustannuksilla.
Tuotamme itse osan tekstisisällöstä sivustoille ja osa on samaa kuin Ykkös-Lohjassa, mutta sen lisäksi erilaiset tiedotepalvelut toimittavat meille päivittäin uutisia eri puolilta Suomea ja näistä uutisista valitsemme aihepiireittäin sopivat eri teemasivustoille.
Liikunnan erikoissivulla eli sportting.fi sivustolla julkaisemme uutisia niin erilaisten urheilulajien parista, urheilijoiden parista kuin myös vinkkejä ja uutisia liikuntaan liittyen.
Sportting sivusto myös kerää sivustolle monen muun urheiluaiheisen sivuston ajankohtaiset urheilu-uutiset.

Avustajaksi mukaan

Jos olet satunnainen bloggari tai haluat vaikka kirjoittaa omasta harrastuksestasi joskus, mutta et oikein tiedä missä – meillä saattaisi olla sinulle sopiva sivuisto, joka kuitenkaan ei ole niin iso, että kirjoituksesi hukkuisi kaikkien muiden satojen saman päivän aikana kirjoitettujen tarinoiden joukkoon. Monet sivuistamme ovat vielä nuoria ja pieniä ja tekstisi tulevat niillä hyvin esille.
Jos oikeasti olet kiinnostunut kerro lisää kirjoittamalla sähköpostin Ykkös-Lohjan päätoimittajalle osoitteeseen kari@ykkoslohja.fi.

EDUSKUNTAVAALIT 2019

Ensi keväänä on taas vuorossa eduskuntavaalitkin ja usko tai älä, mutta kyllä vaalitkin liittyvät hyvinvointiin nimenomaan sen kautta, että valitsemme vaalien avulla eduskuntaamme seuraavien vuosien päättäjät.
Ykkös-Lohja julkaiseen ensi maaliskuussa yli 60 000 kotitalouteen alueellisen vaalilehden, mutta sen lisäksi meillä on erillinen politiikkaan erikoistunut sivusto, jonka toivomme aktivoituvan tulevien kuukausien aikana aivan uudella tavalla. Politiikan sivusto löytyy täältä:

www.suomenpolitiikka.fi