Ikkalanvuoren peikkojen kolmas kesä on käynnistynyt Ikkalassa Juhlatalo kokin pihapiirissä. Koko perheen musiikkipitoinen näytelmä on nimeltään Peikko-ooppera 3 eli Konnakyytiä Kanarialla. Tämänkertaisessa näytelmässä laskettelukeskuksensa takavarikkouhasta selvinneet peikot matkaavat joulupukin lentoreessä Kanarialle lomailemaan, mutta ongelmilta ei vältytä ulkomaillakaan. Iso-Rönni ei viihdy, matkakassa varastetaan ja susi ja karhukin katoavat. Peikot ovat neuvokkaita, mutta apuun tarvitaan myös joulupukki ja eräs Tarja…

Konnakyytiä Kanarialla on kolmas Ikkalan kyläyhdistyksen tuottama ja kyläläisten sekä lähikylistä saatujen vahvistusten esittämä peikko-ooppera. Sekä käsikirjoittaja/ohjaaja Liisa Jäppinen että musiikintekijä ja Iso-Rönniä esittävä Risto Nieminen ovat Ikkalasta. Ensimmäinen näytelmä, Ikkalanvuoren kultaa, esitettiin kesällä 2016 ja toinen, Peikot paremmissa piireissä, viime kesänä. Molemmat saivat yleisön suuren suosion.

-Meistä, täydellisistä amatööreistä, se on tuntunut tietysti hienolta. Mukava on myös se, että näytelmän teko on tutustuttanut ennestään tuntemattomia ihmisiä toisiinsa. Ja miten hienoja ja hauskoja roolisuorituksia kaikki ovat tehneetkään, sanoo Jäppinen.

Näytelmää esitetään 10.6. klo 15 ja ke 13.6. klo 18. Tiedustelut: Liisa Jäppinen 050 4336556.