Joululomat lähestyvät kaikille, myös meille täällä lehdessä. Tänä vuonna on jäljellä enää ensi viikon joululehti, joka jaetaan jouluaatonaattona eli keskiviikkona 23.12. normaalilla 34 000 kappaleen jakelullaan ja sen jälkeen toimitus siirtyy joulu- ja talvilomalle.

Joululoma lähestyy

Tämä tarkoittaa, että seuraava Ykkös-Lohja ilmestyy vasta tammikuussa ja silloinkin ensimmäinen lehti tipahtaa postiluukusta vasta keskiviikkona 13.1.2020. Me olemme lehdessä ottaneet viime vuosina tavaksi pitää kaikki yhteisen joulu- ja Uuden Vuoden loman ja edes kerran vuodessa rauhoittua, sillä muutenhan me julkaisemme Ykkös-Lohja lehteä joka viikkoa ilman taukoja.

Kiitokset asiakkaille ja lukijoille

Ykkös-Lohja jatkaa tulevana vuonna samalla työporukalla kuin tähänkin asti ja jo näin hyvissä ajoin ennen joulua, haluamme kiittää kaikkia yrittäjiä ja yrityksiä, jotka ovat mainostaneet lehdessämme ja mahdollistaneet tänä vaikeana vuonna lehtemme ilmestymisen. Mainosrahoilla on 100 % maksettu kaikki toimituksellinen työ, viikoittaiset artikkelit, lehden paino ja jakelu, ilman julkisen vallan tukea tai apua.

Paikallisesti toimittaen, paikallisille ihmisille, yksityisenä toimijana.

Vuosi 2021 aloitetaan virkein mielin lomien jälkeen ja toivotaan, että tuleva vuosi olisi monessa suhteessa parempi kuin mennyt vuosi.

Tulevana vuonnakin Ykkös-Lohja jatkaa teemoitettua ilmestymistä, eli jokaisella lehdellä on jokin pieni tai suurempi teema, ja tulevana vuonna normaalia useimmin teemoissa on mukana asuminen ja rakentaminen, sillä tuleva vuosi on Lohjan asuntomessuvuosi.

Ensi keväänä on myös kunnallisvaalit, eli varmasti vähitellen kiihtyvään tahtiin tammikuusta huhtikuuhun tulemme näkemään erilaisia vaaliaiheisia mainoksia lehdessämme sekä vaalisivustollamme www.kuntavaalitlohja.fi, jonne jokainen kuntavaaliehdokas voi päästä kirjoittelemaan.

Ensi vuosi on siis täynnä kaikkea uutta ja kivaa, mutta sitä ennen meillä on vielä joulu ja yksi lehtikin tämän jälkeen jakelussa.

KO