Juhlatalo Kokin kiinteistö on ollut paikallaan jo satoja vuosia. Kestikievarina 1600-1700 luvuilla tunnettu juhlapaikka sai nykyisen toimintamuotonsa 1970-luvulla – 7 historiaa huokuvaa juhlahuonetta.

Etsitkö juhlapaikkaa, joka tuntuu juhlavalta jo ilman juhlijoita?

Historian havinaa mutta ei museo, vaan todellinen juhlien viettopaikka löytyy Lohjan Ikkalassa 8 km Karkkilan keskustasta.
Juhlatalo Kokkia emännöin Sirkka-Liisa Leino, joka jatkoi perheperinnettä äitinsä jalanjälkiin astuen. Kokin talo tarjoaa juhlatilat noin 70 vieraalle. Halutessanne voimme järjestää myös muuta oheisohjelmaa ja pihapiirin vanhassa navetassa voi tanssia.
– Moni vieraamme palaa meille takaisin uudestaan ja uudestaan eri juhlapäivien puitteissa. Meillä on myös vieraita, jotka ovat käyneet ensimmäisen kerran jo 40 vuotta sitten ja tulevat uudelleen uudistaakseen muistonsa paikasta, kertoo Leino.

Kaikenlaisia juhlia
– tervetuloa

Kokin talo on nähnyt paljon erilaisia juhlia: syntymäpäiviä, häitä, erilaisia merkkipäiviä. Talon seitsemän eri huonetta ovat kaikki kalustettu eri aikakausien tyylien mukaisesti ja talosta löytyy niin rokokoota kuin renessanssia, kustavilaista. Osa huonekaluista ovat talon alkuperäisiä ja salissa oleva piano on vireessä ja sillä soitetaan tänäkin vuonna.
– Kamarimusiikkia Omenapuun varjossa esitys on meillä 29.7. Tapahtuma toteutettiin ensimmäistä kertaa kesällä 2005, taiteellisesta suunnittelusta ovat alusta lähtien vastanneet Goran Gribajcevic ja Anna Kreetta Gribajcevic.


– Ei pidä erehtyä, että tämä olisi museo. Täällä saavat lapset juosta ja aikuiset juhlia. Talon väki hoitaa kestitsemisen, mutta mahdollisen alkoholitarjoilun on tilaajan hoidettava itse, kertoo Leino.

Tilalla olevaa navettaa voi varata myös näyttelytilaksi. Tilassa on kesäisin kuukausittain vaihtuva taidenäyttely, joka on avoimena lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-18 tai sitten sopimuksesta. Nyt kesäkuussa tilassa on Pusulan avoimen taide ateljeen näyttely.

Juhlatalo Kokki
Sirkka-Liisa Leino
IKKALA
050-517 5414
www.juhlatalokokki.com