Tammisaaren kirkossa la 3.12 klo 18
To 15.12. Klo 18 Vihdin Kirkko
Pe 16.12. Klo 18 Perniön kirkko

Kaunein Joulu 

Tenori Jyrki Anttila
Sopraano Anette Raukola
Pianisti Maija Anttila

Kahden vuoden tauon jälkeen on upeaa päästä ihanaan Joulun tunnelmaan esittämään kauneimmat joululaulut liveyleisölle. Ohjelmistossa on perinteisiä joululauluja ja hiukan uudempaakin tuotantoa mm. Taas kaikki kauniit muistot, Santa Lucia, Mökit nukkuu lumiset, Oi Jouluyö, Kaunein yö.

Mukana Anttiloiden konsertissa on sopraano Anette Raukola, joka opiskelee viimeistä vuottaan Tallinnan musiikki-akatemiassa.

Nyt on aika nauttia aidosta joulun tunnelmasta ilman äänentoistoa  upeiden laulajien tulkitsemana.

Jyrki Anttila on tänä vuonna tuottanut uuden suomalaisen oopperan Raatteentie. Esityksiä oli Suomussalmella heinäkuussa. Ooppera sai erittäin hyvän vastaanoton Suomussalmella. Anttila on tänä vuonna laulanut kahden suuren Wagnerin oopperan Siegfried ja Götterdämmerung tenoripääroolin (Siegfried) Hän sai oopperoista huomattavan hienot arvostelut ja häntä pidettiin kansainvälisen tason Wagnerlaulajana.  Ensi vuonna hän laulaa Tristan ja Isolde oopperan pääroolin Eurajoella ja Helsingin Johanneksen kirkossa.

Lisäksi tiedossa on konserttikiertue Kertokaa se hänelle, jossa ohjelmistossa on kauneimpia lauluja Tapio Rautavaaran ja Mauno Kuusiston ohjelmistosta. Toki tässä konsertissa kuullaan myös bravuureita Anttilan omalta uralta. Ensimmäinen Kertokaa se hänelle konsertti on su 5.2.2023 klo 14 Turun konserttitalolla. Operartin tuottamana jatkuu myös Kreivitär Mariza, Iloinen leski-operetit.

Helsingin musiikkitalolla Operart tuottaa Suuren Operettigaalan ti 21.3.2023 klo 18

Operartin ohjelmistoon voi tutustua sivuilla www.operart.fi