Pusulan kirkossa kuullaan sunnuntaina 27.5. Ave Maria -konsertti, jossa esiintyvät tenori Heikki Rainio ja urkutaiteilija Kalevi Kiviniemii – duo. He ovat konsertoineet yhdessä mm. USA:ssa, Rooman Pietarinkirkossa sekä Pariisin Notre Damessa.
Heikki Rainion ja Kalevi Kiviniemen yhteistyö on jatkunut jo pitkään. Kotimaan lisäksi he ovat konsertoineet yhdessä mm. Japanin Osakassa, Tokion katedraalissa sekä Yokohaman Minato Mirai -konserttisalissa. Rainion johtaman Turun tuomiokirkon poikakuoron CCI:n kiertueilla taiteilijakaksikko on esiintynyt duona myös Roomassa, New Yorkissa, Washingtonissa, Pariisin Notre Damessa ja St. Clotildessa sekä viime kesänä Palman katedraalissa Espanjassa.
Kotimaassa Rainio tunnetaan myös hengellisen musiikin ja liedin tulkkina. Vuonna 2016 hän valmistui teologian maisteriksi. Rainiolle on myönnetty Director Cantus -arvonimi.
Kansainvälisten arvioiden mukaan urkutaiteilija Kiviniemi kuuluu aikamme merkittävimpiin muusikoihin. Hän on konsertoinut Euroopan lisäksi mm.  USA:ssa, Kanadassa, Japanissa, Australiassa ja Venäjällä ja julkaissut yli 160 levyä.
Kiviniemi on tehnyt yhteistyötä mm. Barbara Hendricksin, Liana Isakadzen, Moskovan sinfoniaorkesterin ja Moskovan kamariorkesterin kanssa. Viime vuonna Kiviniemellä oli varsinainen ulkomaisten konserttikutsujen vyöry, mm. useaan kansainvälisesti merkittävään konserttisaliin, kuten Leipzigin Gewandhausiin, Moskovan Tsaikovski-saliin ja Pariisin Notre Dameen. Tänä vuonna hän konsertoi sekä luennoi mm. Saksassa, Ranskassa, Itävallassa ja Serbiassa.

Kiviniemi valittiin ensimmäisenä suomalaisena Kuukauden taiteilijaksi Japanissa vuonna 1998 Musashino Cultural Foundationin toimesta.  Vuonna 2009 hän vastaanotti maamme merkittävimmän musiikkipalkinnon, Säveltaiteen valtionpalkinnon ja vuonna 2012 hänet lyötiin ritariksi Chevalier OCM -arvonimellä. Pro Cultura Tavastica et Fennica -mitalin hän vastaanotti vuonna 2014.

Pusulan  konsertissa kuullaan mm. tunnetut Bach-Gounod’n, Schubertin ja Caccinin  Ave Mariat. Myös Kiviniemen urkusooloja on luvassa konsertin ohjelmassa.

Konsertin yhteydessä on myytävänä taiteilijoiden levyjä. Maksut käteisellä.