Karjalohjan Elonkorjuutori järjestetään jälleen perjantaina 4.8.2023 klo 16-20. Elonkorjuutori on Lohjan alueen ainoa vuosittain järjestettävä lähiruoka- ja maaseutuelinkeinojen ohjelmallinen kesätapahtuma. Vuosittain paikalle saapuu n. 700-1000 tapahtumavierasta.

Ohjelmaa riittää koko perheelle, paikalla on tuottajien herkkutori, käsityöläisten tuotteita, kilpailuja, tietoiskuja, lapsille omat ohjelmanurkat, hytittömien traktoreiden kokoontumisajot, ruoka- ja kahviteltta ym. Teemana v.2023 on maaseudun tulevaisuus/menneisyys.

Vanhat hytittömät traktorit ovat yksi Elonkorjuutorin vetonauloista. Ruoka- ja kahvilateltassa kävijöille on tarjolla sopuhintaan maistuvat markkinaruoat, tuotto menee Karjalohjan Seurojentalon hyväksi. Yllätysohjelmaa on Elonkorjuutorilla tarjolla joka, mm. musiikkia, kilpailuja, tietoiskuja ym. Lapsille on tapahtumassa omaa ohjelmaa MLL Karjalohjan paikallisyhdistyksen toimesta. Lapset osallistuvat ohjelmiin omien saattajiensa kanssa ja ovat heidän vastuullaan.

aikana klo 16-20 lähituottajain elintarvikkeiden herkkutori sekä uniikit käsityöläisten kojut ovat avoinna asiakkaille. Elonkorjuutorille valitut lähituottajat, käsityöläiset ja muut maaseudulla elinkeinoaan harjoittavat yritykset ovat kaikki Länsi-Uudenmaan talousalueella tai lähistöllä toimivia yrityksiä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Elonkorjuutorin järjestävät MTK Karjalohja-Sammatti ja muut paikalliset järjestöt ja seurat.

Aika: pe 4.8.2023, klo 16:00-20:00
Paikka: Karjalohjan tori,
Keskustie 17, 09120 Karjalohja

Kuvat: Jaana Perheentupa