Tiedät kyllä miksi-konsertti perjantaina 20.8.2021 Karjalohjan kirkossa jouduttiin perumaan, koska kirkkoon saa ottaa niin vähän yleisöä rajoitusten myötä.  Jo lipun ostaneet voivat halutessaan vaihtaa lipun Lohjan konserttiin tai johonkin muuhun mieluisaan konserttiimme. Myös vaihto lahjakorttiin on mahdollinen. Pianotaiteilija Emil Holmström soittaa solistina Lohjan kaupunginorkesterin Tiedät kyllä miksi-konsertissa 19.8.2021 klo 19 alkaen Laurentius-salissa Lohjalla.

 Emil Holmström on esteetikko ja kamarimuusikko, ja sellaisena mitä erinomaisin valinta Lohjan kaupunginorkesterin taiteelliseksi kumppaniksi. Holmström on kiinnostunut kulttuurihistoriasta ja harrastaa kirjallisuutta, mutta ennen kaikkea hän on maamme kysytyimpiin kuuluva pianisti. Odotettavissa on inspiroivia hetkiä, kun Lohjan kaupunginorkesteri ja Holmström käynnistävät yhteistyönsä Karjalohjan kesäkonsertissa.

Lohjan kaupunginorkesterin uusiin yhteistyökumppaneihin kuuluu myös säveltäjä Aki Yli-Salomäki, jonka teoksia orkesteri levyttää heti syyskautensa alussa. Musiikki- ja kirjallisuustieteitä sekä sävellystä Helsingin yliopistossa opiskelleen musiikkia on kuvattu syvästi pohjoiseksi, hitaasti kuunneltavaksi suureksi soinniksi ja huimasti kohoaviksi melodisiksi kaariksi. Harhoja -oktetto on Crusell-viikon tilaus vuodelta 2015 ja Tiedät kyllä miksi saa tässä konsertissa kantaesityksensä.