Karkkilan kansainvälinen Kukulele2018 -ukulelefestivaali järjestään 3.-4.8., nyt jo neljättä kertaa! Festivaalilla esiintyy noin sata ukulelen soittajaa.

Tänä kesänä ensi kertaa Kukulele-festivaalin lauantain tapahtumapaikkana on Högfors-Ruukin ympäristö ja mm. Karkkilan kaupungintalon piha-alue. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen tunnelma!

Festivaali alkaa perjantaina kirkkokonsertilla Karkkilan kirkossa klo 20, jossa esiintyy hämeenlinnalainen Vopulele, karkkilalainen Kukelius, oululainen Triplet sekä Helsinki Ukulele Studio-orchestra johtajanaan kansainvälistäkin mainetta niittänyt Jarmo Julkunen.

Lauantaina aamupäivällä festivaalin ohjelmassa on useita ukuleletyöpajoja klo 10.30 alkaen: ukulelen alkeet, melodiasoitto, ukulele koulusoittimena,  Zoe Bestelin työpaja songwrinting ja Ukulollon työpaja play one uke, sound like two! Jarmo Julkusen työpajan teemana on Don Huonot – pajaan osallistuneilla on mahdollisuus nousta illalla Ukeklubilla lavalle Kalle Aholan kanssa.

Lauantain päiväkonsertti alkaa kello 13.00  Karkkilan kaupungintalon pihalla. Kyseessä on maksuton koko perheen tapahtuma. Lavalle nousevat Salon ukuleleorkesteri, Trilobeatit, Ukulissut, WAU, Karkkilan I Ukuleleorkesteri. Konsertin nuorimmat esiintyjät ovat Palmun ukuleleryhmän 5-6 -vuotiaat ukulelen harrastajat. Lapsille on musiikin lisäksi luvassa nukketeatteriesitys, poniratsastusta sekä katuliitutaiteilua. Alueella on ruoka- ja juomapisteitä.

Lauantaina Ukeklubin ovet aukeavat kello 18.30 Konepajahallilla ja konsetti alkaa klo 19.00

Esiintymässä Karkkilan I Ukuleleorkesteri, Justin Girls and Boys, Tampereen ukuleleorkesteri,  Zoe Bestel, Kalle Ahola ja Helsinki Ukulele Studio-orchetra sekä Ukulollo

Ukulollo on yksi taitavimmista eurooppalaisista ukulelensoittajista. Häntä on verrattu James Hilliin ja Jake Shimabukuroon. Italialainen Ukulollo saapuu nyt ensimmäistä kertaa konsertoimaan Suomeen. Myös Zoe Bestel Isosta Britanniasta esiintyy ensi kertaa Suomessa. Hän säveltää ja sanoittaa omat kappaleensa ja on yksi kiinnostavimmista nuorista ukuleleartisteista. Ukeklubilla on ruoka- ja juomatarjoilupiste.

Kukulele2018 Karkkilassa 3.-4.8. Luvassa hyvää musiikkia ja hilpeää meininkiä. Tervetuloa!