Jyrki ja Maija Anttila kiertävät Lohjaa tällä viikolla Tapio Rautavaaran ja Mauno Kuusiston tunnetuiksi tuomista klassikoista muodostetulla ohjelmistolla. Nämä kaksi laulajaa kuuluvat Anttilan lapsuuden laulajaihanteisiin, ja Rautavaaran miehekäs metallinen ääni on ollut tenorin suuri esikuva lapsuudessa. Lisäksi konsertissa kuullaan Jyrki Anttilan bravuurinumeroita uran varrelta unohtamatta tenoriklassikkoa Granadaa! Konsertin säestyksestä vastaa Maija Anttila. Anttiloiden konsertit ovat olleet vuosien varrella yleisön mieleen, sillä heidän yhteistä tekemistään on ilo seurata.

Kertokaa se Hänelle – kiertue nähdään Karjalohjan seurantalon pihalla ke 29.7. klo 18.00, Lohjansaaren seurantalon pihalla pe 31.7. klo 18.00, Vihdin kesäteatterissa la 1.8. klo 15.00 ja Koivulan tilalla su 2.8. klo 15.00. Ohjelmistossa ovat mm. Kertokaa se Hänelle, Kulkuri ja Joutsen, Isoisän olkihattu, Keväthuumaus, On kaunis kotimaani, Sinun silmiesi tähden, Carmen Conzita, Katupoikien laulu ja Granada.

Konsertti järjestetään kaikkien AVI:n suositusten mukaisesti, eikä konserttiin saa tulla, mikäli havaittavissa on mitään viitteitä infektio-oireista. Liput: Lippupisteestä ja R-Kioskeilta. Karjalohjan lippuja myös Unkan Baarista. Ryhmät +5hlö OperArtista.

Jyrki ja Maija Anttila.