Tänään: 12.07.2024

Päätoimittaja

Kuluttajien rakastama banaanilla ja vaniljalla maustettu pikakaurahiutale saapuu elokuussa kauppoihin isommassa pakkauskoossa

Elokuun alussa kauppoihin saapuu runsaskuituinen uutuustuote: Myllyn Paras Pikakaurahiutale Banaani-vanilja OATGOODS 320 g. Aiemmin tuotetta on saanut vain 35 g annoskaurapuurona ja nyt Myllyn Paras vastaa kuluttajien toiveeseen suuremmasta pakkauskoosta. 

Kyseessä on täysjyväkaurahiutaleista valmistettu pikakaurapuuro, johon banaani ja vanilja tuovat herkullista makua. Puuro valmistuu helposti minuutissa suoraan lautaselle, sillä puuron valmistukseen tarvitaan vain kiehuvaa vettä. Kaurapuuro antaa energiaa päivään ja maistuu niin aamu-, väli- kuin iltapalana.

Tuote sisältää täysjyväkaurahiutaleiden lisäksi OATGOODSIA, ainutlaatuista Myllyn Paras -ruoka-ainesinnovaatiota, joka parantaa tuotteiden makua ja rakennetta sekä tuo niihin täysjyväkauran kuitua, proteiinia ja rypsiöljyn pehmeitä rasvoja. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki.

Myllyn Paras valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat. Pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. https://www.myllynparas.fi