Lähde retkelle Gösta Sundqvistin ja Leevi and the Leavingsin humoristiseen maailmaan!

Vasara ja Nauloja esitys Laurentius-salissa pe 25.10. klo 19. 

Gösta Sundqvist on todellinen suomirockin suurmies, joka on jättänyt pysyvän jäljen suomalaiseen sielunmaisemaan. Hänen kappaleistaan Mitä kuuluu Marja-Leena, Teuvo, Poika nimeltä Päivi, Kyllikki ja Pohjois Karjalaan on tullut klassikkoja, jotka kiteyttävät humoristisella tavalla suomalaista arkitodellisuutta. Julkisuutta ja keikkailua karttanut Gösta on jäänyt suurelle yleisölle salaperäiseksi hahmoksi. Mutta Vasara ja Nauloja – esitys tuo tähän asiaan muutoksen: nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä Göstan keikalle! Göstaa esittää lähes autenttisesti hänen näköisensä ja oloisensa mies, Voice of Finlandistakin tuttu,  AJ Keskinen. 

Vasara ja Nauloja on syväluotaus Gösta Sundqvistin elämään ja musiikkiin. Esityksessä kuulemme Göstan mietteitä hänen elämästään: nuoruudesta, jalkapallosta, talonmiehenä olosta, kappaleiden synnystä ja maailman menosta, – ja kaikki tämä göstamaisella huumorilla höystettynä. Esityksessä kuullaan kaikki Leevi and the Leavingsin suurimmat hitit. Gösta ja hänen bändikaverinsa avaavat maailmaa legendaarisen Leevi and The Leavings yhtyeen takana. Tästä esityksestä ei hauskuutta ja mahtavia kappaleita puutu!

Lippuja saa Ticketmasterin lippukaupoista, ticketmaster.fi, musiikkiteatteri.fi, myynti@musiikkiteatteri.fi ja 044-3466713.

Suomen Musiikkiteatteri on Suomen suurin ja komein musikaaleja tuottava teatteri, jossa yhdistyvät huipputason musikaalit, showt ja konsertit sekä korkeatasoiset ravintolapalvelut. Teatteri toimii Tampereella, ja sen lisäksi kierrämme koko Suomessa aina Helsingistä Rovaniemelle asti. Suomen Musiikkiteatteri on Suomen suurin kiertueteatteri. Toteutamme vuoden aikana noin 100 esitystä suurissa konserttitaloissa ympäri maata. Lisäksi toimimme isojen tapahtumien järjestäjänä eri areenoilla. Tapahtumamme sisältävät huippumusikaalit, showt, dj:n ja tasokkaat ravintolapalvelut vip-alueineen. Mahtavimmat Pikkujoulut tapahtuma on mm. Espoon Otahallissa, lisätiedot, www.musiikkiteatteri.fi