Hyvät lohjalaiset,

Kesä on jälleen saapunut tuoden mukanaan lämpimät päivät ja pitkät valoisat illat. Tämä on aikaa, kun pääsemme nauttimaan kaupungin puistoista, rannoista, ulkoilualueista ja mahtavista tapahtumista.

Lohjalla on paljon hyviä asioita ja kehityshankkeita huolimatta maailman tilanteen luomasta epävarmuudesta. Neidonkeitaan suunnittelu on käynnistynyt Harjun alueen laajemmalla visiolla. Tämä työ valmistuu syksyllä. Myös Länsiradan suunnittelu kiihtyy, ja syksyn aikana saamme tietoa siitä, miten asia etenee. Kaupungin elinkeinopalvelut ovat onnistuneet houkuttelemaan Lohjalle uusia yrityksiä ja lisää on tulossa. Matkailupalvelut ovat taas luoneet hienon tapahtumavuoden. Syksyä kohden TE24-uudistuksen valmistelu vauhdittuu entisestään, ja vuoden 2025 alusta alkaa virallisesti Lohjan ja Karkkilan työllisyysalueen toiminta.

Rohkaisen teitä kaikkia nauttimaan kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista tänä kesänä. Käykää paikallisissa ravintoloissa, kaupoissa ja kahviloissa. Tutustukaa kaupungin museoihin, gallerioihin ja teattereihin. Nauttikaa ulkoilusta ja luonnosta. Osallistukaa myös kaupungilla järjestettäviin monipuolisiin tapahtumiin. Lohjan kaupunki järjestää juhannusaattona 21.6. Järvijuhannus-tapahtuman Aurlahdessa, ja elokuussa perinteisten tapahtumien ohella järjestetään myös festarit Pitkäniemen tehdasalueella 23.–24.8. Marraskuussa pääsemme viettämään entisten nuorten suurta luokkakokousta remontoidulla ja 110-vuotta täyttävällä Lohjan Yhteislyseon lukiolla.

Toivotan teille kaikille turvallista ja nautinnollista kesää.

Ystävällisin terveisin,

Pasi Perämäki
Kaupunginjohtaja

Kommentoi kirjoitusta